K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Aralık 2007 #1 Saclariniz suan ne durumda??? :) Saclariniz suan ne durumda??? 🙂
M Misafir Forum Okuru 5 Aralık 2007 #2 Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 kel desem yenmi uzun ve düz prasa gibi saçlarım var föne ihtiyacım yok yanee :becky:
Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 kel desem yenmi uzun ve düz prasa gibi saçlarım var föne ihtiyacım yok yanee :becky:
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Aralık 2007 #3 Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 Benimkide seninkinin tam karsiti, cok kivircik ve uzun... Tarayamiyorum bile🙂
Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 Benimkide seninkinin tam karsiti, cok kivircik ve uzun... Tarayamiyorum bile🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Aralık 2007 #4 Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 orta boyda aslında kısa bile sayılır bende föne ihtiyacı olmayanlardanım😀dümdüz benim saçlarda anlıyacağın😉
Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 orta boyda aslında kısa bile sayılır bende föne ihtiyacı olmayanlardanım😀dümdüz benim saçlarda anlıyacağın😉
S *samyeli* Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #5 Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 dalgalı ne yazıkkı fönsüz gezılmeyenlerdenım
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #7 Ce: Saclariniz suan ne durumda??? 🙂 Orta uzunlukta ve düz. Yanlız şuan değil bu her zaman böle.
toi avec moi Üye Üye 21 Aralık 2010 #9 uzun bellimi geciyor hemen hemen kalca kismina gelcek biraz daha uzasa