K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Ocak 2013 #1 saçlarım pırıl pırıl parlasın istiyorum ama nasıl ? Melekler benim derdim saçlarım.O reklamlarda çıkan kızlar gibi pırıl pırıl parlasın istiyorum ama ne yaptıysam olmuyor. Sizde var mı bir püf noktası bu işin ?
Melekler benim derdim saçlarım.O reklamlarda çıkan kızlar gibi pırıl pırıl parlasın istiyorum ama ne yaptıysam olmuyor. Sizde var mı bir püf noktası bu işin ?
TİTAN *Melekler Mekanı* 8 Ocak 2013 #2 Öncelikle hergün yıkamaktan şiddetle kaçının Saçlarınızın parlaması için son durulamasını, süzgeçten geçirilmiş demli ve ılık çayla yapın.Bakın saçlarınız nasıl da ışıl ışıl parlayacak.
Öncelikle hergün yıkamaktan şiddetle kaçının Saçlarınızın parlaması için son durulamasını, süzgeçten geçirilmiş demli ve ılık çayla yapın.Bakın saçlarınız nasıl da ışıl ışıl parlayacak.
M mavi_kelebek Forum Okuru 9 Ocak 2013 #4 kuzu bır demlı cay demlede saçımıza surek kız bırer bardakda ıcerızz
K karakuzu Daimi Üye Üye 9 Ocak 2013 #5 mavi_kelebek' Alıntı: kuzu bır demlı cay demlede saçımıza surek kız bırer bardakda ıcerızz Genişletmek için tıkla ... Ayip ediyosun kuzummm gel yapam hemen sonrada sen beni yikarsin ben ds senii beraber
mavi_kelebek' Alıntı: kuzu bır demlı cay demlede saçımıza surek kız bırer bardakda ıcerızz Genişletmek için tıkla ... Ayip ediyosun kuzummm gel yapam hemen sonrada sen beni yikarsin ben ds senii beraber