SAÇLARI UZATATMAK İÇİN 7 İPUCU
Selam kızlar bildirim geldi yazayım istedim benim de saçlarım hiç bir şekilde iyi uzamıyordu yani hep zaman geçmesi gerekiyordu ben size bu 7 yöntemden bahsedeyim.
Öncelikle
SAÇLAR KESİLDİKÇE ÇABUK UZAR OLAYI VAR
Bu efsane gibi birşey ama kesinlikle doğru kızlar saçlarınızın hemen kırıklarını uçlardan aldıracaksınız saçların kırıklarının aldırılması rahatlatarak çabuk uzamalarını sağlayacaktır.
YIKARKEN KULLANDIĞINIZ ÜRÜN HER NE İSE MASAJ YAPACAKSINIZ
Banyolarda özellikle saçlarınızın diplerine masaj yaparak yıkamanız sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzamasını kesinlikle sağlayacaktır tavsiye ediyorum.
YUMUŞATAN SAÇ KREMLERİNİ İHMAL ETMEYİN
Saçlarınızı uzatan en büyük faktörlerden birisi de kırılmalarınının önüne geçecek olan iyi ve kaliteli bir saç kremidir bunu asla unutmayın rutin olarak şampuan adımını atlayarak önden hemen saç yumuşatıcı kullanın ki kırılmasının önüne geçin az şekilde uygulamanız yeterli gelecektir diye düşünüyorum.
SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLERİ KULLANMAYIN
Büyük ısılar ile saçların doğal yapısını bozan saç şekillendiricilerini kullanmayın yıpranan saçlarınızın olmasını hiç bir şekilde ismeyeceksiniz.
DUŞTAN BANYODAN ÇIKARKEN SOĞUK SU İLE DURULAMA YAPIN
Tam banyolarınızın bittiği o anda mutlak suret ile saçların dibine gelecek şekilde soğuk su ile yıkamanız da son derece önemlidir. Sakın ola kaynar su ile saçlarınıza işlem yapıpta yıpranmasını sağlamayın.
DOĞAL SAÇ UZATMANIN FORMÜLÜ TABİKİ GÜZEL BESLENMEDİR
Doğal olarak tüm hastalıklardan kurtulmak için de organik yemekler yememiz gerekiyor. Beslenmelerinizde protein yani et süt derisi alınmış tavuk gibi şeyleri tüketmeniz haricin yumurta da son derece ama son derece önemlidir biotin var bu yiyeceklerde ayrıca kanlarınızın akışları düzelecek ve sağlıklı bir şekilde saç köklerinizin olmasını sağlayacaksınız. C vitamini takviyesi yerine ( eğer doğal ürünler yok ise kullanın ) kendisinde c vitamini olan besinleri kullanmayı düşünün.
YASTIKLARINIZA DİKKAT EDİYORSUNUZ
Ne alaka demeyin ama pamuklu yastıklar sürtünmeyi baya arttırıyor saçlarınız kırılarak dökülüyor ise bunu değiştirin satenden kumaş yastık kılıfları da tercih edebilirsiniz.