karamel_happiness Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #21 badem yağı,hint yagı ve yılan yağı karışımını şaça sürüp 2 saat beklettıkten sonra yıkamak suretiyle bunu haftada 3 kere düzenli olarak tekrarladığınızda saçınızın hızlı bir şekilde uzayıp dökülmesinnin azaldığını görüceksiniz.)
badem yağı,hint yagı ve yılan yağı karışımını şaça sürüp 2 saat beklettıkten sonra yıkamak suretiyle bunu haftada 3 kere düzenli olarak tekrarladığınızda saçınızın hızlı bir şekilde uzayıp dökülmesinnin azaldığını görüceksiniz.)
M Misafir Melek Forum Okuru 30 Aralık 2010 #22 ilknur ya ben saçımı uzatcam uzatamıyom pahalı sizde 25 tl ye göre uzatma kremleri varmı.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Aralık 2010 #23 Merhabalar Değerli Misafirimiz, Sitemiz üzerinden ancak tarif verebiliyoruz satış yapmıyoruz bilginiz olsun. Saygılar.
Merhabalar Değerli Misafirimiz, Sitemiz üzerinden ancak tarif verebiliyoruz satış yapmıyoruz bilginiz olsun. Saygılar.
D DєRiи яocк Forum Okuru 2 Ocak 2011 #24 kızlar aranızda deneyen varmı bişey sormam lazım ben bunu uygulamıştım benim saçım dökülmüştü yapan başka varmı sizdede döküldümü yardım edin
kızlar aranızda deneyen varmı bişey sormam lazım ben bunu uygulamıştım benim saçım dökülmüştü yapan başka varmı sizdede döküldümü yardım edin