PeLiNiM Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2009 #11 rockangel_berra' Alıntı: yha başka bi maske yok mu ben bunları nsl yapcmmm çok kötü tarifler saçıma hayatta yapamam bunları başkaaa çare yok mu lütfen yardmm ednn Genişletmek için tıkla ... turplu suyu dene...Google yaz ayrıntılarını öğren. Ben 3 kere yaptım farketti bayağı....
rockangel_berra' Alıntı: yha başka bi maske yok mu ben bunları nsl yapcmmm çok kötü tarifler saçıma hayatta yapamam bunları başkaaa çare yok mu lütfen yardmm ednn Genişletmek için tıkla ... turplu suyu dene...Google yaz ayrıntılarını öğren. Ben 3 kere yaptım farketti bayağı....
kırık kalp Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2009 #12 tşk.ler paylaşımınız için bıldırcın yumurtası olanı hayatta yapamam🙁((ama turplu suyu araştırıp deneyeceğim çok tşk.bende çok pimpiriğim kestiriyorum ucundan hemen kırılıyor gidip tekrar kestiriryorum böyle oluncada hep aynı kalıyor saçım🙁((
tşk.ler paylaşımınız için bıldırcın yumurtası olanı hayatta yapamam🙁((ama turplu suyu araştırıp deneyeceğim çok tşk.bende çok pimpiriğim kestiriyorum ucundan hemen kırılıyor gidip tekrar kestiriryorum böyle oluncada hep aynı kalıyor saçım🙁((
fındık Yeni Üye Üye 15 Ocak 2010 #16 sengül' Alıntı: cok tesekürler canım ama benim saclarım cok dökülüyor,bir care lütfen kel olmak istemiyorummmmm. Genişletmek için tıkla ... saclarının cabuk uzamasını ve dokulmesının durmasını ıstıyosan sarımsak yagı kullan cok ıyı gelıo ben kullandım
sengül' Alıntı: cok tesekürler canım ama benim saclarım cok dökülüyor,bir care lütfen kel olmak istemiyorummmmm. Genişletmek için tıkla ... saclarının cabuk uzamasını ve dokulmesının durmasını ıstıyosan sarımsak yagı kullan cok ıyı gelıo ben kullandım
B bilyana Yeni Üye Üye 21 Ocak 2010 #18 oh oh oh denesek mi acaba🙂 gerçi bir başka yöntem de sadece günlerin uzamaya başladığı dönemde saçı kestirirseniz çabuk uzarmış
oh oh oh denesek mi acaba🙂 gerçi bir başka yöntem de sadece günlerin uzamaya başladığı dönemde saçı kestirirseniz çabuk uzarmış
M Misafir Melek gökben Forum Okuru 26 Şubat 2010 #19 sac uzatan maske kızlar sac uzatmak ıcn sıze bı maske yazıyorm ama haftada 1 gun mutlaka yapın sonuc almak ıcın;sinemaki otunun bır tutamını bır cay bardagı suda demleyın ılınınca ıcıne bemıks denen bı ampul war b witaminı ıcerıyo ondan we bı kasık badem yagı dıplere surun strecle sarıp 1 saat bekletp yıkayın ıyı gelıyo
sac uzatan maske kızlar sac uzatmak ıcn sıze bı maske yazıyorm ama haftada 1 gun mutlaka yapın sonuc almak ıcın;sinemaki otunun bır tutamını bır cay bardagı suda demleyın ılınınca ıcıne bemıks denen bı ampul war b witaminı ıcerıyo ondan we bı kasık badem yagı dıplere surun strecle sarıp 1 saat bekletp yıkayın ıyı gelıyo
M Misafir Melek Forum Okuru 29 Mart 2010 #20 Almanya da bildircin yumurtasi Almanya da bulunan arkadaslar bildircin yumurtasi netto diye bir markette satiliyor oradan alabilirsiniz
Almanya da bildircin yumurtasi Almanya da bulunan arkadaslar bildircin yumurtasi netto diye bir markette satiliyor oradan alabilirsiniz