Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saç için zinco kullananlar melek kadınlar kulübü saç dökülmesi için zinco forum'da.
Arkadaşlar merhaba saçlarım aşırı dökülüyor. Bunun için ne yaptıysam geçmedi. Acaba zinco vitamini saç dökülmesine iyi geliyor mu? Saç için zinco kullananlar var mı? Fayda gördünüz mü merak ediyorum. Sabah kalktığımda saçlarım yastıkta dökülmüş halde görüyorum saç dökülmeme zinko vitamin iyi gelir mi yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar
Saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden biri yanlış beslenme biçimleri. Yanlış beslenme beslenme eksiği sağlığımızı olduğu kadar saçlarımızı da olumsuz etkiliyor saç dökülmesi problemine kimisi maskelerle kimisi spreylerle kimisi ilaçlarla ya da kimisi şampuanlarla çare aramakta. Saç bakımını etkileyen saçlarımızı daha sağlıklı yapan saç yapımız ve kalitesini doğrudan etkileyen c vitamini e vitamini B12 a vitamini demir folik asit gibi vitaminlerden yoksun bir beslenme tarzı olmamalı. Saç dökülmesinin bir sebebi de saçlarınızı yağlandırma nız yani saçlarınızı her gün yıkamak varken haftada bir ya da 5 günde bir yıkamak arasında dağlar kadar fark vardır aynı zamanda saçları şekillendirici olarak kullandığınız jöleler briyantinler feci şekilde saç dökmektedir.ha bu arada unuttum vitaminler arasından çok önemli saçımıza çok büyük etkisi olan çinko vitamini saçlarımızın sağlıklı uzamasını sağlarken saç diplerine kadar uyarır. Zinco vitamin başlı başına çinko içerir bu da dolaylı olarak saçlarınıza etki edebilir ama bunu kullanmadan önce doktorunuza danışmanız da fayda olduğunu tekrarlamak istiyorum.
Maalesef emzirme döneminde de saç dökülmesine rastlanmaktadır bunun için aşağıdaki yazımızı incelemenizi öneririz. "Emzirme döneminde saç dökülmesi" hemen linkten ulaşabilirsiniz.