Selamlar sevgili Gökhan,
Hızlı dönüş oldu 🙂 Şimdi öncelikle artık belinizle ilgili hiç bir şekilde işlem yaptırmayın. Zira sizin sıkıntınız bel değil. Muhtemelen bu durumu çok uzun zamandır çekiyorsunuz. 5-10 yıl arası, farkında değilsinizdir. Sabahları şiddetli bel ağrısı durumu ve yukarıda yazdığım belirtilerin tek işareti PROSTAT İLTAHABI..
Şimdi durumu size biraz açıklamak istiyorum. Erkeklerde spermin kayganlaştırıcı sıvısını yapan ve sağ kasıl altı bölgesinde bulunan Prostat ( bilye büyüklüğünde bir organ ) zaman içinde vücuttaki örneğin dişlerdeki iltahabik durumlardan dolayı sorun yaşıyor. Anlayacağınız şekilde siz prostat iltahabı olmuşsunuz. Özellikle bel bölgesinde ortaya çıkıp, bel fıtığı ile bile karıştırılabilen ve tespiti böbrek ve idrar yolu rahatsızlıkları ile karıştırılan bir hastalıktır.
Peki ben nasıl emin olacağım ?
Öncelikle bana göre kesinlikle prostat ilhabınız var bu kesin. Sizin yaptıracağınız birinci test idrar, ikincisi ise meni testi. Muhtemelen yaptırdığınızda bana buraya yazarsanız durumunuzdan bende haberdar olmak istiyorum.
Test sonucunu aynı gün istediğiniz hastahaneden yapabilir ve alabilirsiniz. Muhtemelen Cipro ve ya muadili şekilde size antibiyotik tedavisi verilecektir. Prostat iltahabı zor kurur. Yani biraz değil baya inatçıdır. Yine muhtemelen 3-6 kutu arasında antibiyotiği düzenli olarak kullanacaksınız.
Sonucu ne zaman alırım ağrım ne zaman azalır ?
Bünyeden bünyede değişse de minimum 3 gün içinde bi rahatlama hissedeceksiniz. Özellikle doktorunuzun size tavsiye edeceği tüm ilaçları kesinlikle zamanında kullanmaya özen gösterin. Geçmiş olsun.