UzakMavi Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #1 sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? kahvaltıya ne hazırlasam kahvaltiya ne hazirlasam sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? benim yemek yemektabikide 😀
kahvaltıya ne hazırlasam kahvaltiya ne hazirlasam sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? benim yemek yemektabikide 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2008 #2 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Kesinnn bugün günüm süper geçicekkk diyorum ve mutlu oluyorum🙂
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? Kesinnn bugün günüm süper geçicekkk diyorum ve mutlu oluyorum🙂
göknur Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2008 #3 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? sabah kalktigimda aklima gelen ilk sey öglene ne yemek yapiyim,biktim artik
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? sabah kalktigimda aklima gelen ilk sey öglene ne yemek yapiyim,biktim artik
tuqqce Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2008 #4 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? ee hayat şartları göknurcum
göknur Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2008 #5 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? bu hayat sartlarinin zaten bana garezi var
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2008 #6 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? rüyamda gördüğüm şeyleri hatırlamaya calısmak
göknur Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2008 #7 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? hatirlayabiliyomusun bari
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2008 #8 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? evet her karesini hemde🙂
_Mermaid_ Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2008 #9 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? erken kalkmam gerekiyosa eğer her seferinde 'yine mi geç kaldım yaa' olur eğer bir tatil günüyse biraz daha uyusammıki olur sanırım çok uykucuyum :e015: 😀
Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? erken kalkmam gerekiyosa eğer her seferinde 'yine mi geç kaldım yaa' olur eğer bir tatil günüyse biraz daha uyusammıki olur sanırım çok uykucuyum :e015: 😀
Hülya Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #10 Cevap: sabah kalktığınızda aklınıza gelen ilk sey? dışardaki hava 😀 ....