*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Şubat 2011 #1 S.Mod.Mislinay hakkında Arkadaşlar Mislinay arkadaşımız ağır boğaz enfeksiyonu geçirmiş iğne tedavisi görüyor.Telefonla görüştük siteye bir kaç gün gelemiyeceğini bildirmemi istedi.Kendisine tekrar geçmiş olsun diyor sizlere kolaylıklar diliyorum..
Arkadaşlar Mislinay arkadaşımız ağır boğaz enfeksiyonu geçirmiş iğne tedavisi görüyor.Telefonla görüştük siteye bir kaç gün gelemiyeceğini bildirmemi istedi.Kendisine tekrar geçmiş olsun diyor sizlere kolaylıklar diliyorum..
$ul€ Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #2 Mislinayy çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. tez zamanda iyileş kındini çok özletme canım
Mislinayy çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. tez zamanda iyileş kındini çok özletme canım
fırtına Yeni Üye Üye 15 Şubat 2011 #5 acil şifalar diliyorum mislinayıma çok çok geçmiş olsun canım benim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Şubat 2011 #8 Geçmiş olsun Mislim Allah acil şifalar versin