RoCCo Yeni Üye Üye 4 Nisan 2009 #11 Cevap: rüyam bizi cok sensiz bıraktın bni seni desifre etmeye mecbur bıraktın haa bu arada dark ne kıskanacaz sizi biz karşı cinslerden etkileniriz sizin gibi sapık değiliz aslında biz bu siteye erkekler giremez le birlikde birde ortada kalmış cinsel kimleklerde giremezmi yazsak ne etsek (rüyama katılıyom allan sapıkları:zuha::zuha: şek bittiyorum sana yemin ediyorum bir numarasın sen yaa sen harcanmışsın şovmen felan olmalıymışsın rüyam sovmen olan sensin bn sadece aktarma yaptım seni cok özledim
Cevap: rüyam bizi cok sensiz bıraktın bni seni desifre etmeye mecbur bıraktın haa bu arada dark ne kıskanacaz sizi biz karşı cinslerden etkileniriz sizin gibi sapık değiliz aslında biz bu siteye erkekler giremez le birlikde birde ortada kalmış cinsel kimleklerde giremezmi yazsak ne etsek (rüyama katılıyom allan sapıkları:zuha::zuha: şek bittiyorum sana yemin ediyorum bir numarasın sen yaa sen harcanmışsın şovmen felan olmalıymışsın rüyam sovmen olan sensin bn sadece aktarma yaptım seni cok özledim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Nisan 2009 #12 Cevap: rüyam bizi cok sensiz bıraktın bni seni desifre etmeye mecbur bıraktın inan varya okurken gözlerim gülmekten yaşardı kız sen hakkettende arşivledinmi konuşmalarınızı vallahi senden süper şovmen olur emeğine sağlık canım benim🙂
Cevap: rüyam bizi cok sensiz bıraktın bni seni desifre etmeye mecbur bıraktın inan varya okurken gözlerim gülmekten yaşardı kız sen hakkettende arşivledinmi konuşmalarınızı vallahi senden süper şovmen olur emeğine sağlık canım benim🙂
RoCCo Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #13 Cevap: rüyam bizi cok sensiz bıraktın bni seni desifre etmeye mecbur bıraktın sen sgol citos ablam benim gül yüzlü ablam
Cevap: rüyam bizi cok sensiz bıraktın bni seni desifre etmeye mecbur bıraktın sen sgol citos ablam benim gül yüzlü ablam