Dişeps Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #1 roman yazmaya başlıyorum ne dersiniz? kusura bakmayın arkadaşlar yinede destekleyenlere çok teşekkürler.ama kimsenin umrunda olmadı. Son düzenleme: 10 Mayıs 2010
melek derya Hamiş Melek 10 Mayıs 2010 #2 ay canım hadı bakalım cok merak edıyorumm bende yazardım bı zamanlar ama daha cok şiir yazıyorum tatlım sıkı takıpcınınım 🙂
ay canım hadı bakalım cok merak edıyorumm bende yazardım bı zamanlar ama daha cok şiir yazıyorum tatlım sıkı takıpcınınım 🙂
Dişeps Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #3 derya2887' Alıntı: ay canım hadı bakalım cok merak edıyorumm bende yazardım bı zamanlar ama daha cok şiir yazıyorum tatlım sıkı takıpcınınım 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağol canım ya inşaallah diğer arkadaşlarda takip ederler
derya2887' Alıntı: ay canım hadı bakalım cok merak edıyorumm bende yazardım bı zamanlar ama daha cok şiir yazıyorum tatlım sıkı takıpcınınım 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağol canım ya inşaallah diğer arkadaşlarda takip ederler
Dişeps Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #5 arkadaşlar çok isteklydim bu konuda ama vazgeçtim pek ilgilenende yok zaten.sizdende özür dilerim. Son düzenleme: 10 Mayıs 2010
cadi_91 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #6 aaayyyy ben şimdi heyecanlandım çok merak ediyorum ya ilk bölümden güzel olduğu anlaşılıyo
Dişeps Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #7 sağol cadıcım.imlaa hatalarımı flan es geçin artık.sadece kafamda tasarladıklarımı yazmaya çalışıyorum.inşaallah keyifle okunan bişey çıkar ortaya
sağol cadıcım.imlaa hatalarımı flan es geçin artık.sadece kafamda tasarladıklarımı yazmaya çalışıyorum.inşaallah keyifle okunan bişey çıkar ortaya
cadi_91 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #8 önemli değil canım ya ben de imla hatalarına uymuyorum önemli olan içindeki duygular yani