O ozgecan33 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2009 #22 Cevap: Ce: Resme bakın IQ'nuzu ölçün :beşiktaş: sıla' Alıntı: bu ne ya güzel ama ben her iki yöe dönerken görüyorum Genişletmek için tıkla ... bendee:mery:[UZMANTV][GT][SENE][SENE] :kapiş::kapiş::kapiş: Genişletmek için tıkla ... [/SENE][/SENE][/GT][/UZMANTV]
Cevap: Ce: Resme bakın IQ'nuzu ölçün :beşiktaş: sıla' Alıntı: bu ne ya güzel ama ben her iki yöe dönerken görüyorum Genişletmek için tıkla ... bendee:mery:[UZMANTV][GT][SENE][SENE] :kapiş::kapiş::kapiş: Genişletmek için tıkla ... [/SENE][/SENE][/GT][/UZMANTV]
A arsen Forum Okuru 17 Nisan 2009 #23 Cevap: Resme bakın IQ'nuzu ölçün la bu ne ki? 😕 iki yönede dönüyo bu... 😕 ben dahii miyim? 🙂)) hatun hafif bi eğimle çaktırmadan değiştiriyo bacağını...
Cevap: Resme bakın IQ'nuzu ölçün la bu ne ki? 😕 iki yönede dönüyo bu... 😕 ben dahii miyim? 🙂)) hatun hafif bi eğimle çaktırmadan değiştiriyo bacağını...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 15 Temmuz 2009 #25 ya okadar baktim, sürekli sola dönüyo 😕😕😕😕 basimda döndü yaw..
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #28 ya bu 2 yöndede dönüyor ya saçmalık bu iyice bekleyin aradan 1 saniye geçince ööööötekş taafa dönüyor
ya bu 2 yöndede dönüyor ya saçmalık bu iyice bekleyin aradan 1 saniye geçince ööööötekş taafa dönüyor
seerose Daimi Üye Üye 22 Eylül 2009 #29 her iki yonede donuyor,once saat yonune donuyordu sonra tersine dogru dondu.
A Ay_yüzlüm80 Yeni Üye Üye 22 Eylül 2009 #30 süper ama döndükce basimda döndü dahimiyim neyim her iki tarafada dönüyor 🙂