M
Misafir
Forum Okuru
Resimli Sebzeli Fettucine yapılışı
Sebzeli Fettucine nasıl yapılır
resimli Sebzeli Fettucine yapılışı
Merhaba Melek'ler... Makarna yemekleri tarıfleriniz arasına bir yenisini daha eklemek ister misiniz? O halde buyrun size enfes Sebzeli Fettucine tarifini sunuyoruz 🙂
Sebzeli Fettucine için gerekli malzemeler
1 paket fettucine makarna
kırmızı etli biber (paprika)
yeşil biber
havuç
mantar
kabak
1 paket. çiğ krema
1-2 yemek zeytinyağı
2-3 dilim taze kaşar peyniri
İsteğe göre baharat
tuz
Yapılışı
Makarna, zeytinyağı ve tuz ilave edilmiş kaynar suda haşlayın (ben 10-15 dakika kadar pişiriyorum). Sebzeleri julyen (ince,uzun) doğrayın teflon yada sac tavaya alarak zeytinyağında soteleyin.Üzerine 1 paket çiğ krema ve baharatları ekleyin, 2-3 dakika daha pişirin. Süzerek soğuk sudan geçirdiğiniz makarnaya ekleyin ve karıştırın. Makarnayı servis tabağına alın ve dilimlenmiş kaşar peyniri ekleyerek servis yapın.
resimli Sebzeli Fettucine yapılışı
Merhaba Melek'ler... Makarna yemekleri tarıfleriniz arasına bir yenisini daha eklemek ister misiniz? O halde buyrun size enfes Sebzeli Fettucine tarifini sunuyoruz 🙂

Sebzeli Fettucine için gerekli malzemeler
1 paket fettucine makarna
kırmızı etli biber (paprika)
yeşil biber
havuç
mantar
kabak
1 paket. çiğ krema
1-2 yemek zeytinyağı
2-3 dilim taze kaşar peyniri
İsteğe göre baharat
tuz
Yapılışı
Makarna, zeytinyağı ve tuz ilave edilmiş kaynar suda haşlayın (ben 10-15 dakika kadar pişiriyorum). Sebzeleri julyen (ince,uzun) doğrayın teflon yada sac tavaya alarak zeytinyağında soteleyin.Üzerine 1 paket çiğ krema ve baharatları ekleyin, 2-3 dakika daha pişirin. Süzerek soğuk sudan geçirdiğiniz makarnaya ekleyin ve karıştırın. Makarnayı servis tabağına alın ve dilimlenmiş kaşar peyniri ekleyerek servis yapın.