H Hulya034 Paylaşımcı Melek 5 Ağustos 2019 #91 Likapam' Alıntı: Ben senin hamile olmadığına eminim adetin gelicek yeterki sıkıntı yapmayı bırak testin içinde nasıl kullanacağın yazıyordur orayı oku istersen Genişletmek için tıkla ... Benden de emin misin
Likapam' Alıntı: Ben senin hamile olmadığına eminim adetin gelicek yeterki sıkıntı yapmayı bırak testin içinde nasıl kullanacağın yazıyordur orayı oku istersen Genişletmek için tıkla ... Benden de emin misin
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Ağustos 2019 #92 Hulya034' Alıntı: Benden de emin misin Genişletmek için tıkla ... Ah hülya ah sana eminim demekten dilimde tüy bitti
Hulya034' Alıntı: Benden de emin misin Genişletmek için tıkla ... Ah hülya ah sana eminim demekten dilimde tüy bitti
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 5 Ağustos 2019 #93 Likapam' Alıntı: Ah hülya ah sana eminim demekten dilimde tüy bitti Genişletmek için tıkla ... Of abla ya
Likapam' Alıntı: Ah hülya ah sana eminim demekten dilimde tüy bitti Genişletmek için tıkla ... Of abla ya
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Ağustos 2019 #94 Hulya034' Alıntı: Of abla ya Genişletmek için tıkla ... Off benim demem lazım sana ne oldu
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 5 Ağustos 2019 #95 Likapam' Alıntı: Off benim demem lazım sana ne oldu Genişletmek için tıkla ... Kendime ofladım ben
M Mühendis-Hanım Üye Üye 5 Ağustos 2019 #96 Likapam' Alıntı: Ben senin hamile olmadığına eminim adetin gelicek yeterki sıkıntı yapmayı bırak testin içinde nasıl kullanacağın yazıyordur orayı oku istersen Genişletmek için tıkla ... Aslında okudum muhtemelen doğru da yaptım ama regl olamadıkça geriliyorum korkuyorum iyice zor durumdayım
Likapam' Alıntı: Ben senin hamile olmadığına eminim adetin gelicek yeterki sıkıntı yapmayı bırak testin içinde nasıl kullanacağın yazıyordur orayı oku istersen Genişletmek için tıkla ... Aslında okudum muhtemelen doğru da yaptım ama regl olamadıkça geriliyorum korkuyorum iyice zor durumdayım
S Selin’de Paylaşımcı Melek 5 Ağustos 2019 #97 Hulya034' Alıntı: Kendime ofladım ben Genişletmek için tıkla ... Hülya o kadar gereksiz takıyorsun ki İnan belirtinin b si yok sendr allah aşkına kendine gel ya sacmalamayı bırak
Hulya034' Alıntı: Kendime ofladım ben Genişletmek için tıkla ... Hülya o kadar gereksiz takıyorsun ki İnan belirtinin b si yok sendr allah aşkına kendine gel ya sacmalamayı bırak
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Ağustos 2019 #98 Mühendis-Hanım' Alıntı: Aslında okudum muhtemelen doğru da yaptım ama regl olamadıkça geriliyorum korkuyorum iyice zor durumdayım Genişletmek için tıkla ... İlişki sonrası adetin gerçekleşmiş her zaman aynı zamanda olmaz sıkıntı yaparsan daha çok gecikir rahat ol
Mühendis-Hanım' Alıntı: Aslında okudum muhtemelen doğru da yaptım ama regl olamadıkça geriliyorum korkuyorum iyice zor durumdayım Genişletmek için tıkla ... İlişki sonrası adetin gerçekleşmiş her zaman aynı zamanda olmaz sıkıntı yaparsan daha çok gecikir rahat ol
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 5 Ağustos 2019 #99 Hulya034' Alıntı: Sühan hanım ben de hiç ilk idrarla yapmafım. O yüzden negatif çıkma ihtimali olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Gebeysen her turlu cıkar merak etme
Hulya034' Alıntı: Sühan hanım ben de hiç ilk idrarla yapmafım. O yüzden negatif çıkma ihtimali olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Gebeysen her turlu cıkar merak etme
M Mühendis-Hanım Üye Üye 5 Ağustos 2019 #100 Likapam' Alıntı: İlişki sonrası adetin gerçekleşmiş her zaman aynı zamanda olmaz sıkıntı yaparsan daha çok gecikir rahat ol Genişletmek için tıkla ... Böyle olmadıkça daha da geriliyorum daha üniversite 3.sınıf öğrencisiyim kürtaj için yasal sınır iki buçuk aymış iki ay oldu bile araya bir de bayram giriyor işin içinden çıkamıyorum bittim düşünmekten
Likapam' Alıntı: İlişki sonrası adetin gerçekleşmiş her zaman aynı zamanda olmaz sıkıntı yaparsan daha çok gecikir rahat ol Genişletmek için tıkla ... Böyle olmadıkça daha da geriliyorum daha üniversite 3.sınıf öğrencisiyim kürtaj için yasal sınır iki buçuk aymış iki ay oldu bile araya bir de bayram giriyor işin içinden çıkamıyorum bittim düşünmekten