*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Temmuz 2008 #11 Cevap: regaip kandiliniz mübarek olsunn ; Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
Cevap: regaip kandiliniz mübarek olsunn ; Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
AZRA Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #12 Cevap: regaip kandiliniz mübarek olsunn ; bnde herkesin tüm müslüman aleminin regaip kandilini kutuyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum tüm dualarımz kabul olur inşallah
Cevap: regaip kandiliniz mübarek olsunn ; bnde herkesin tüm müslüman aleminin regaip kandilini kutuyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum tüm dualarımz kabul olur inşallah
M Monera Forum Okuru 3 Temmuz 2008 #14 Cevap: regaip kandiliniz mübarek olsunn ; Tüm Müslümanların Regaip Kandili Mübarek Olsun...