HaYaL Daimi Üye Üye 17 Nisan 2011 #11 9-M.m en sevdiğiniz 3 kişi ? Hayal ablamı çok seviyorum ilk tanıştığım kişilerden. Tatlım ben de seni çok seviyorum. ÇOk güzel bi röportajdı ellerinize gözlerine kalbinize sağlık.🙂
9-M.m en sevdiğiniz 3 kişi ? Hayal ablamı çok seviyorum ilk tanıştığım kişilerden. Tatlım ben de seni çok seviyorum. ÇOk güzel bi röportajdı ellerinize gözlerine kalbinize sağlık.🙂
RefRa Daimi Üye Üye 18 Nisan 2011 #12 HaYaL' Alıntı: 9-M.m en sevdiğiniz 3 kişi ? Hayal ablamı çok seviyorum ilk tanıştığım kişilerden. Tatlım ben de seni çok seviyorum. ÇOk güzel bi röportajdı ellerinize gözlerine kalbinize sağlık.🙂 Genişletmek için tıkla ... Ablam nerelerdeydin sen özlettin kendini
HaYaL' Alıntı: 9-M.m en sevdiğiniz 3 kişi ? Hayal ablamı çok seviyorum ilk tanıştığım kişilerden. Tatlım ben de seni çok seviyorum. ÇOk güzel bi röportajdı ellerinize gözlerine kalbinize sağlık.🙂 Genişletmek için tıkla ... Ablam nerelerdeydin sen özlettin kendini
ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Nisan 2011 #13 yaa nie benim haberim yok röportaj yapılmış da :seker: kaçırdım bee tühhhh Hayal ablamı çok seviyorum ilk tanıştığım kişilerden. Asimi çok seviyorum beni ona çeken bişey var. Belki onunda annesinin olmaması etkili olabilir. bende çok seni seviyorum tatlımmmmm ama güzel röportaj olmuşş keyifle okudum valla ellerinize emeğinize sağlık. Son düzenleme: 18 Nisan 2011
yaa nie benim haberim yok röportaj yapılmış da :seker: kaçırdım bee tühhhh Hayal ablamı çok seviyorum ilk tanıştığım kişilerden. Asimi çok seviyorum beni ona çeken bişey var. Belki onunda annesinin olmaması etkili olabilir. bende çok seni seviyorum tatlımmmmm ama güzel röportaj olmuşş keyifle okudum valla ellerinize emeğinize sağlık.
MeLOo Daimi Üye Üye 18 Nisan 2011 #14 kıh kıh benle yapılcağı zamanda senin haberin olmasın asimcim canım tamam yazık bak bana
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Nisan 2011 #15 seni tanımak güzeldi canım ropörtajda güzel olmuş tşk ederim hanımlar ..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Nisan 2011 #16 MeLOo' Alıntı: kıh kıh benle yapılcağı zamanda senin haberin olmasın asimcim canım tamam yazık bak bana Genişletmek için tıkla ... kaçamassın tatlım takip ediyom
MeLOo' Alıntı: kıh kıh benle yapılcağı zamanda senin haberin olmasın asimcim canım tamam yazık bak bana Genişletmek için tıkla ... kaçamassın tatlım takip ediyom
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Nisan 2011 #17 Herzamanki gibi çok güzel bir röportaj olmuş...Ellerinize sağlık kızlar
HaYaL Daimi Üye Üye 19 Nisan 2011 #18 RefRa' Alıntı: Ablam nerelerdeydin sen özlettin kendini Genişletmek için tıkla ... İş güç tatlım çok yoğunum bu aralar ama aklım sizlerde.🙂
RefRa' Alıntı: Ablam nerelerdeydin sen özlettin kendini Genişletmek için tıkla ... İş güç tatlım çok yoğunum bu aralar ama aklım sizlerde.🙂
MeLOo Daimi Üye Üye 19 Nisan 2011 #19 ASİMELEK' Alıntı: kaçamassın tatlım takip ediyom Genişletmek için tıkla ... röportaj yapılmama hakkımı kullanmak istorum mümkünse
ASİMELEK' Alıntı: kaçamassın tatlım takip ediyom Genişletmek için tıkla ... röportaj yapılmama hakkımı kullanmak istorum mümkünse