red pepper pepper time zararları
bu sabahtan itibaren red peppere başlamış bulunmaktayım..hergün sizinle durumumu paylaşacağım..
sabah:2 bardak su ile red pepperi içtim devamlı su içmek istiyorum içtikçe daha çok susuyorum
elma sirkesinin mucizesi dilden dile dolaşıyor hapımı içtikten sonra 1 çorba kaşığı elma sirkesini bol su ile içtim biraz ekşimsi ama yaza fit girebilmek için dayanacağız
Canım sana Red Pepperla elma sirkesini içmemeni tavsiye ediyorum çünkü red pepper zaten midede büyük bir boşluk yaratıyor işthı kestiğinden sen bir de boş mideye sirke yollarsan midene çok zararlı dokunabilir asit yüzünden .
Bu benim naçizane fkrim.Hem saten bu hapın üreticileri hapın beraberinde diyet bile tavsiye etmiyor.Şimdiden tebrikler vereceğin kilolar için.
Canım sana Red Pepperla elma sirkesini içmemeni tavsiye ediyorum çünkü red pepper zaten midede büyük bir boşluk yaratıyor işthı kestiğinden sen bir de boş mideye sirke yollarsan midene çok zararlı dokunabilir asit yüzünden .
Bu benim naçizane fkrim.Hem saten bu hapın üreticileri hapın beraberinde diyet bile tavsiye etmiyor.Şimdiden tebrikler vereceğin kilolar için.
🙂Faydası elbette vaama elma sirkesi boş mideye alındığında zarar verir.Red Pepperi kullandığım için uyardım sadece tabi terch sizin.İster kullanın ister kullanmayın.
Ben çok memnun kaldım 1 ayda 9 klo verdim ama düzeni kullanamadım maalesef suyumu da yeterince içemedim 🙂Ayrıca yeterince spor da yapamadım buna rağmen 9 kilo verdim 🙂Sen eğer günlük 2.5. lt suyunu ve günlük düzenli sporunu yaparsan çok daha fazla verebilirsn.
Bu hapın bana en büyü faydası bana düzenli yeme alışkanlığı kazandırmış olması.Şu an ben istesem bile fazla yiyemiyorum ve hapı bırakalı 1 ayı geçtiği halde hala çok fazla susuyorum
9 kilo bence gayet iyi..ben eczaneden aldım eczacının akrabası kullanmış iştahıını kesmiş,su içirtiyormuş vs 1 haftada 3 kilo vermiş,internettede çok araştırdım olumsuz cvp veren azımsanacak kadar az. bakalım sonuçlarını hep birlikte göreceğiz..