büşra.shid Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2011 #21 heeeepsi ayrı ayrı güzel belen 🙂 ellerine sağlık 🙂 bu da benden sana ; belen köşede döktürdüü acıkmışsada çaktırmadı iftar vakti yaklaştı da mideler guruldadı 😀
heeeepsi ayrı ayrı güzel belen 🙂 ellerine sağlık 🙂 bu da benden sana ; belen köşede döktürdüü acıkmışsada çaktırmadı iftar vakti yaklaştı da mideler guruldadı 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Ağustos 2011 #22 Büşra Şişştt bir bana bak bakem Ne diyosun o ne kelam Ne acıkması, çaktırmaması Guruldayan Asinin Karnı arada aside güme gitti
Büşra Şişştt bir bana bak bakem Ne diyosun o ne kelam Ne acıkması, çaktırmaması Guruldayan Asinin Karnı arada aside güme gitti
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Ağustos 2011 #23 domatesi kestim sapsarı biberi koydum ap acı akşama bize gelmezsen nasıl yaparım iftarııı
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Ağustos 2011 #24 ßeLeN' Alıntı: Büşra Şişştt bir bana bak bakem Ne diyosun o ne kelam Ne acıkması, çaktırmaması Guruldayan Asinin Karnı arada aside güme gitti Genişletmek için tıkla ... evet susuzluktan gurulduyo sanırsamm
ßeLeN' Alıntı: Büşra Şişştt bir bana bak bakem Ne diyosun o ne kelam Ne acıkması, çaktırmaması Guruldayan Asinin Karnı arada aside güme gitti Genişletmek için tıkla ... evet susuzluktan gurulduyo sanırsamm
büşra.shid Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2011 #25 asi belen sakin olun gözümün önünde ateş gibi somun haydi durmayın yazın durun istediğiniz kadar atın tutun
asi belen sakin olun gözümün önünde ateş gibi somun haydi durmayın yazın durun istediğiniz kadar atın tutun
büşra.shid Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2011 #26 azda kaldı iftara saldırasım var dolaba imam okumazsa ezanı keserim onun kafasını .............................. ramazan geldi gitti iblis ajdanın bacısı semiramis e malum aç karna yazıyorum bu defa gelcek hıdır değil davulcu idris
azda kaldı iftara saldırasım var dolaba imam okumazsa ezanı keserim onun kafasını .............................. ramazan geldi gitti iblis ajdanın bacısı semiramis e malum aç karna yazıyorum bu defa gelcek hıdır değil davulcu idris
büşra.shid Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2011 #27 yine aldım klavyemi kuruldum mekanıma uyuşunca sanarım kurtlar saldırdı kanıma laf söyletmem bacılar adımın şanına ikinci oruç başlıyor hadin gidelim hamama ...................................................................... ramazanın bereketi nikahın kerameti bilmezmisin ey yar fil atamaz misketi ............................................... attıkça atar oldum iftarı bekledim durdum doğaçlama mani servisine kaç demet mani sundum ................................................... sen ben ya da o hangimizi istersen ko herkes yazacak arkadaş hayr dersen derim yoo ................................................. hoşaf pilav tok tutar kimine pek ağır kokar yumurta haşlayım dedim ama beni cücük tutar saygılarımla efenim
yine aldım klavyemi kuruldum mekanıma uyuşunca sanarım kurtlar saldırdı kanıma laf söyletmem bacılar adımın şanına ikinci oruç başlıyor hadin gidelim hamama ...................................................................... ramazanın bereketi nikahın kerameti bilmezmisin ey yar fil atamaz misketi ............................................... attıkça atar oldum iftarı bekledim durdum doğaçlama mani servisine kaç demet mani sundum ................................................... sen ben ya da o hangimizi istersen ko herkes yazacak arkadaş hayr dersen derim yoo ................................................. hoşaf pilav tok tutar kimine pek ağır kokar yumurta haşlayım dedim ama beni cücük tutar saygılarımla efenim
büşra.shid Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2011 #28 kimsecikler kalmamış sitede aklım kaldı pidede yarın tercih yapıyorum sevgilimlen birlikte
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 2 Ağustos 2011 #29 Delirdi bizim büşra Bizde uyduk Asimle buna Ne yaparsak yapalım Eee hoşgörün artık acıktık..
büşra.shid Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2011 #30 ßeLeN' Alıntı: Delirdi bizim büşra Bizde uyduk Asimle buna Ne yaparsak yapalım Eee hoşgörün artık acıktık.. Genişletmek için tıkla ... ayy çok güzel buuu 😀 delirdim delirttiler mekana getirttiler açlık bu napalım 27 tene kaldı dişimizi sıkalım
ßeLeN' Alıntı: Delirdi bizim büşra Bizde uyduk Asimle buna Ne yaparsak yapalım Eee hoşgörün artık acıktık.. Genişletmek için tıkla ... ayy çok güzel buuu 😀 delirdim delirttiler mekana getirttiler açlık bu napalım 27 tene kaldı dişimizi sıkalım