Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
canım ben 34 yaşındayım...6 senelik evliyim... ilk sene hamilelik düşünmedim...2.senede biz istedik ama olmadı...bir çok doktora gittim bir sorun olmadığını söylediler hep...sonra eşim askere gitti onu bekledim...döndükten sonra eşim doktora gitiğinde varikosel teşkisi kondu bir 7-8 ay da öyle bekledim...ama artık ciddi bir tedaviye başladım...geçen hafta ki hsg filminden sonra benim yarım rahimli tek tüplü olduğum ortaya çıktı...dün çapa hastanesi doktoru prof.önay yalçının muayenesine giderek tedavime başladım...onunla devam etmeyi düşünüyorum... 10 günlük kullanmam gereken bi ilaç var ilaçtan sonra adet olacakmışım...adetimin 3.günüde önay hanım çapada tedavime devam edecek...testler falan yapıcam dedi...hamile kalabileceğimi bir problem olmadığını söylüyor... bakalım neler olacak...umarım en kısa zamanda hamile kalırım...çocuğum olmasını okadar çok istiyorumki bunu kelimelerle anlatamam...sanki içim ağlıyor...sızlıyor...içim içimi yiyip bitiriyor...tarif edemiyorum ama ...gözlerim hemen doluyor yani...çocuklara da okadar çok düşkünümki anlatamam...rabbim kimseye bu sızıyı yaşatmasın...çocuğu olanlar hep olsunda gör gününü diyolar...ağrısız başına dert arıyosun diyorlar...olmamasının ne kadar acı olduğunu anlamıyorlar...