Y yeşilmavi Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #12 Ce: pul işi vitrin takımı çok güzel emeğine sağlık arkadaşım
AZRA Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #14 Ce: pul işi vitrin takımı çook güzel gözüküyor eline sağlık sende başka maharetlerde vardır o zmn lütfen bizlen paylaş cnm
Ce: pul işi vitrin takımı çook güzel gözüküyor eline sağlık sende başka maharetlerde vardır o zmn lütfen bizlen paylaş cnm
örgüm Üye Üye 26 Şubat 2008 #15 Ce: pul işi vitrin takımı beğenmene sevindim tabiki paylaşırım zamanla 😀ancing_furious:
örgüm Üye Üye 3 Mart 2008 #16 Ce: pul işi vitrin takımı raila_55' Alıntı: kiz abla nazar olacan. tü tü tü tü masallah. dur bende yaptiklarimi ekleyeyim. gerci seninkilerin yaninda lafi bile olmaz ya. sevgilerimle... Genişletmek için tıkla ... ekle tabi merakla bekliyorum marifetlerini canım
Ce: pul işi vitrin takımı raila_55' Alıntı: kiz abla nazar olacan. tü tü tü tü masallah. dur bende yaptiklarimi ekleyeyim. gerci seninkilerin yaninda lafi bile olmaz ya. sevgilerimle... Genişletmek için tıkla ... ekle tabi merakla bekliyorum marifetlerini canım
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #17 Ce: pul işi vitrin takımı ya çok güzellerde ben seyi anlamadım karelerd düğümolmuyomu ki yoksa tutkal yapıştırıyomu acaba
Ce: pul işi vitrin takımı ya çok güzellerde ben seyi anlamadım karelerd düğümolmuyomu ki yoksa tutkal yapıştırıyomu acaba
örgüm Üye Üye 3 Mart 2008 #18 Ce: pul işi vitrin takımı esena' Alıntı: ya çok güzellerde ben seyi anlamadım karelerd düğümolmuyomu ki yoksa tutkal yapıştırıyomu acaba Genişletmek için tıkla ... düğüm yok canım tutkallıyorum pulu yapıştırıyorum
Ce: pul işi vitrin takımı esena' Alıntı: ya çok güzellerde ben seyi anlamadım karelerd düğümolmuyomu ki yoksa tutkal yapıştırıyomu acaba Genişletmek için tıkla ... düğüm yok canım tutkallıyorum pulu yapıştırıyorum
çalıkuşu Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #19 Ce: pul işi vitrin takımı Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık ablacığım. Bende birşey soracağım bunları yıkarsak sorun olurmu acaba?
Ce: pul işi vitrin takımı Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık ablacığım. Bende birşey soracağım bunları yıkarsak sorun olurmu acaba?
menevse Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #20 Ce: pul işi vitrin takımı bende yaptım pulişinden çok zevkli oluyor pullarla uğraşmayı sevenlere tavsiyemdir eline sağlık ablacığım çok güzel olmuşlar
Ce: pul işi vitrin takımı bende yaptım pulişinden çok zevkli oluyor pullarla uğraşmayı sevenlere tavsiyemdir eline sağlık ablacığım çok güzel olmuşlar