örgüm Üye Üye 20 Şubat 2008 #1 pul işi vitrin takımı kasnakta oda takımı çivili kasnakta oda takımı pul işi vitrin yapılışı vitrin yapılışı pulllarla kasnakta yapılan vitrin takımı..bu da benim el emeğim..yapmak isteyenlere yardımcı olurum.bakalım beğenecek misiniz...
kasnakta oda takımı çivili kasnakta oda takımı pul işi vitrin yapılışı vitrin yapılışı pulllarla kasnakta yapılan vitrin takımı..bu da benim el emeğim..yapmak isteyenlere yardımcı olurum.bakalım beğenecek misiniz...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Şubat 2008 #2 Ce: pul işi vitrin takımı ay bunları senmi yaptın örgüm süper ya harikasın ellerine sağlık canım çok güzeller bayıldım ben
Ce: pul işi vitrin takımı ay bunları senmi yaptın örgüm süper ya harikasın ellerine sağlık canım çok güzeller bayıldım ben
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Şubat 2008 #3 Ce: pul işi vitrin takımı örgüm çok hoş emeğine.sağlık nasıl yaptın az yazarmısın?
nisan Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #4 Ce: pul işi vitrin takımı emegine saglik canim,ya super valla,bn cok begendimm,hep ilgim var ama beceremem diye hic yapmiyorum,ama yapanlari gercekten kutluyorum
Ce: pul işi vitrin takımı emegine saglik canim,ya super valla,bn cok begendimm,hep ilgim var ama beceremem diye hic yapmiyorum,ama yapanlari gercekten kutluyorum
örgüm Üye Üye 20 Şubat 2008 #5 Ce: pul işi vitrin takımı ben yaptım tezgahta yapılıyor yapılışıda zor değil beyenmenize sevindim 😛arty:
Ce: pul işi vitrin takımı ben yaptım tezgahta yapılıyor yapılışıda zor değil beyenmenize sevindim 😛arty:
N nesrinsultan Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #6 Ce: pul işi vitrin takımı Eline sağlık,çok güzel olmuş,birde yapılışını gösterebilseydiniz çok iyi olurdu:yo:
Ce: pul işi vitrin takımı Eline sağlık,çok güzel olmuş,birde yapılışını gösterebilseydiniz çok iyi olurdu:yo:
örgüm Üye Üye 21 Şubat 2008 #7 Ce: pul işi vitrin takımı bu resimler yardımcı olur sanırım... yine de takıldığınız yer olursa yardımcı olurum
Ce: pul işi vitrin takımı bu resimler yardımcı olur sanırım... yine de takıldığınız yer olursa yardımcı olurum
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #8 Ce: pul işi vitrin takımı emeğinee sağlıkk canım çok güzellerr
mislinay Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #10 Ce: pul işi vitrin takımı kızımızda marifetliymiş hani yani emeğine sağlık canım çok güzeller 🙂