L Lavantaa Yeni Üye Üye 28 Şubat 2019 #11 Uzman SühaN' Alıntı: Gebelikte adet olunmaz ancak gebelik döneminde çeşitli nedenlerden dolayı kanama görülebilir buda istenmeyen bir durumdur. Stres yapmayın gebe olmadığınıza ikna olmak için bugün idrardan gebelik testi yapın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...
Uzman SühaN' Alıntı: Gebelikte adet olunmaz ancak gebelik döneminde çeşitli nedenlerden dolayı kanama görülebilir buda istenmeyen bir durumdur. Stres yapmayın gebe olmadığınıza ikna olmak için bugün idrardan gebelik testi yapın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...
A Ajddjdhhssnsk Forum Okuru 2 Mart 2019 #12 1 yıl önce anal iliskiye girdim ama adet olmuyorum bu durum korkutuyo beni hamile kalmis olabilirmiyim
1 yıl önce anal iliskiye girdim ama adet olmuyorum bu durum korkutuyo beni hamile kalmis olabilirmiyim
B blgnbrk Forum Okuru 2 Mart 2019 #13 Ajddjdhhssnsk' Alıntı: 1 yıl önce anal iliskiye girdim ama adet olmuyorum bu durum korkutuyo beni hamile kalmis olabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Hee 1 yıllık hamilesin çocuğu içinde askere gidene kadar tutacan
Ajddjdhhssnsk' Alıntı: 1 yıl önce anal iliskiye girdim ama adet olmuyorum bu durum korkutuyo beni hamile kalmis olabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Hee 1 yıllık hamilesin çocuğu içinde askere gidene kadar tutacan