Cevap: Psİkİyatrİk İlaÇlar-genel Bİlgİ
1990 senesinden beri yani 18 senedir tedavi görüyorum ve konuyu açan arkadaşımın yazmış olduğu piyasada bulunan bir çok antidepresanı yıllardır kullandım
ilk meleteres ve favarin ile başkladım
meleteres yan etkisi en az olan bir ilaç ama favarin ilk kullanmaya başladığınız ve vücutta olması gereken seviyeye gelene kadar insanı eşekkten düşmüşe çeviren bir ilaç.ben yaklaşık 2 sene kullandım ilk 15 veya 21 gün berbat çtesi geçiyor zaten var olan bozuk ruh haliniz bu ilaçla dahada çekilmez oluyor ve bıraktıpınız da en fazla belki 1 ay kendini koruyor.
risperdal ve seralin kullandığımda 1 ayda tam 8 kilo aldım ve bu ilaca aşışana kadar yine çok zorluk çektim.yaklaşık 3 ay kullandım
uzun süre lustral seroxzat efexzor kullandım
cipram kullandığımda kendimi tanıyamadım
xanax uzun süre kullandım en iyilerden biri diyebilirim anlık sıkıntınıza kısa sürede etki eden ama bir o kadarda alışkanlık yapabilen bir ilaç xanax kullandığımda şirketimde koltukları birleştirip günlerce uyudum sanırım sorunum o dönem çözüldü çünki uyuyan adamın ne sorunu olacak
en son 1 senedir prozac kullanıyorum günde 3 adet yani toplam 60 mg
ve dr.ma göre bu ilacı ben ömür boyu kesintisiz kullanmak zorundayım
çünki bana konulan teşhis inadı zor kırılan tekrarlayan depresyon genetik kökenli
ay yazık bana ya
kimse beni sevmiyor