Konuya cevap cer

merhaba arkadaşlar. yazdıklarınızı aynen katılıyorum sanki kalbimden konuşuyorsunuz. bu konuda benim dilim bir değil birçok kez yandı! tırnak yeme problemimden kurtulmak için oldukca pahalı olan protez tırnakları yaptırmak istedim ve ilkinde tırnaklarımın neredeyse yarısı ertesi gün koptu, ikinci gittiğim yerde farklı değildi. malesef ülkemizde protez tırnak konusunda cok az profesyoneller var. bir arkadaşımın tavsiye si ile bağcılarda almanyadan gelen bir bayana yaptırdım. almanyanın her köşesinde protez tırnak salonları varmış. oldukca profesyonel yaptı ve ben sonunda gerçekten mutlu oldum. kurtuldum artık o iğrenc yenmiş tırnaklarımdan. bayanın kendisi almanyada profesyonel eğitim görmüş ve son derece kaliteli ürünler kullandığını düşünüyorum. buna rağmen çok uygun fiyatlara yapıyor, bilindik fiyatların neredeyse yüzde ellisi kadar. ismi aklımda değil ama tel numarasını verebilirim: TARAFIMCA VERDİĞİNİZ NUMARA KALDIRILMIŞTIR. ALENİ ŞEKİLDE TELEFON NUMARASI VERMEK YASAKTIR.(MELEKLER MEKANI.COM YÖNETİMİ MAWİM)

Geri