Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Izmirde protez tırnak yaptırmakİzmir de karşıyaka da 2 yere gittim tırnaklarım çok zarar gördü 1 hafta dahi kullanamadım teker teker düştüler malesef ve protez tırnak yaptırmaktan vazgeçtim ofis arkadaşım kıbrısşehitlerinde bir yerde yaptırmış çok orjinal ve güzel görünüyordu 1 ay dayandığını görünce o bakıma gitiğinde bende yaptırdım yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ne tırnaklarım zarar gördü nede kırılma düşme yaşadım ,kendi tırnağım gibi çok rahat kullanıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım o kadar darbe almasına rağmen sapa sağlam ,yani demek istediğim arkadaşlar herkes protez tırnak yapamıyor sonra benim gibi soğuyor yaptırmaktan tırnak yeme problemim vardı artık yok herkese tavsiye ederim protez tırnak yaptırmasını
Izmirde protez tırnak yaptırmak
İzmir de karşıyaka da 2 yere gittim tırnaklarım çok zarar gördü 1 hafta dahi kullanamadım teker teker düştüler malesef ve protez tırnak yaptırmaktan vazgeçtim ofis arkadaşım kıbrısşehitlerinde bir yerde yaptırmış çok orjinal ve güzel görünüyordu 1 ay dayandığını görünce o bakıma gitiğinde bende yaptırdım yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ne tırnaklarım zarar gördü nede kırılma düşme yaşadım ,kendi tırnağım gibi çok rahat kullanıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım o kadar darbe almasına rağmen sapa sağlam ,yani demek istediğim arkadaşlar herkes protez tırnak yapamıyor sonra benim gibi soğuyor yaptırmaktan tırnak yeme problemim vardı artık yok herkese tavsiye ederim protez tırnak yaptırmasını