Progestan kullananlar Progestan kullananların yorumları
progestan yan etkileri progestan kullananlar hamilelikte kullananlar ilacının yan etkileri
arkadaşlar progestan kullanan var mı, ben bu ay adetimin 15. günü başladım bu ilaca ve ciddi yan etkiler yaşamaktayım. Hatta hamilelik belirtilerine benzer etkiler ama bu kadar çabuk olmayacağından hamilelik olduğunu düşünmüyorum. Ama bu kadar fazla yan etki yaşamam normal mi sizce?
Değerli anne adayları. Kısaca hatta kaba şekilde sizlere anlatmamız gerekiyor ise bu bir hormondur. Bu hormon sizleri olabildiğine sağlıklı şekilde anneliğe hazırlayan bir hormondur. Sizler anne olmak için sürekli olarak hormonlar salgılarsınız hatta bu hormonları sayacak olursak belki ellinin üzerinde hormon bulunmakta ama sizler için sizi hamilelik dönemine hazırlayan en önemli hormondur progesteron hormonu
Progestan Hapı Ne İşe yarıyor ?
Yukarıda sizlere progesteron hormonunu kaba şekilde anlatmıştık. Peki bu hormon bu kadar önemli ve bir kadında eksik ise bu ne anlama geliyor. Progesteron hormonlarınız yeterli düzeyle değil ise bebeğiniz rahim duvarına yapışmayacaktır. Bu hormonu eksik olan kadınlarda rahim duvarında kalınlaşmalar olur ve bebek bu duvara malesef yapışmaz. Bu bakımdan bu hormon son derece önemlidir. Bu tür bir durumda olan bir anne adayına doktoru progestan hapı verdi ise kendisine dediği şekilde kullanılması son derece önemlidir. Progestan hapı kullanan kadınların buna dikkat etmesi gerekiyor.
Progestan kullanan kadınlar Progestan kullanan kadınların yorumları yan etkileri burada
progestan yan etkileri progestan kullananlar hamilelikte kullananlar ilacının yan etkileri
arkadaşlar progestan kullanan var mı, ben bu ay adetimin 15. günü başladım bu ilaca ve ciddi yan etkiler yaşamaktayım. Hatta hamilelik belirtilerine benzer etkiler ama bu kadar çabuk olmayacağından hamilelik olduğunu düşünmüyorum. Ama bu kadar fazla yan etki yaşamam normal mi sizce?
Melekler Mekanı Progestan Nedir Ne işe yarar
Değerli anne adayları. Kısaca hatta kaba şekilde sizlere anlatmamız gerekiyor ise bu bir hormondur. Bu hormon sizleri olabildiğine sağlıklı şekilde anneliğe hazırlayan bir hormondur. Sizler anne olmak için sürekli olarak hormonlar salgılarsınız hatta bu hormonları sayacak olursak belki ellinin üzerinde hormon bulunmakta ama sizler için sizi hamilelik dönemine hazırlayan en önemli hormondur progesteron hormonu
Progestan Hapı Ne İşe yarıyor ?
Yukarıda sizlere progesteron hormonunu kaba şekilde anlatmıştık. Peki bu hormon bu kadar önemli ve bir kadında eksik ise bu ne anlama geliyor. Progesteron hormonlarınız yeterli düzeyle değil ise bebeğiniz rahim duvarına yapışmayacaktır. Bu hormonu eksik olan kadınlarda rahim duvarında kalınlaşmalar olur ve bebek bu duvara malesef yapışmaz. Bu bakımdan bu hormon son derece önemlidir. Bu tür bir durumda olan bir anne adayına doktoru progestan hapı verdi ise kendisine dediği şekilde kullanılması son derece önemlidir. Progestan hapı kullanan kadınların buna dikkat etmesi gerekiyor.
Progesteron yüksekliği nasıl anlaşılır belirtileri nelerdir ?
- Sizlerde uyku hali ve uyuşukluk olur.
- Gün içinde göğüslerinizde son derece hassasiyet oluşur ve mideniz bulanır.
- Ani kilo alım ve veriminde dalgalanmalar yaşar ve deprosyonda olursunuz.
- Hafif şekilde ne olduğunu bilmediğiniz şekilde başınız döner ve inanılmaz şişkinlik hissedersiniz.
- Ayaklarınızda ve bacaklarınızda adını koyamadığınız ağrılar ve sızlamalar olur.
- Vücutlarınızda su miktarı çok fazla tutulur gergin kaygılı olur ve isteksiz olursunuz.
- Baş göğüs ağrısı ve karın ağrısı ile birlikte midede ağrı,
- Kusma ishal kabızlık ve yorgunluk kas eklem ağrısı
- Aşırı endişeyli sinirli olma öksürük hapşırma
- Vajinal faaliyetlerde akıntı bazında fazlalaşma
- İdrar yaparken sıkıntı çekme durumu.
- Memede yumrunuz var ise.
- Şiddetli geçmeyen baş ağrısı üstüne üstlük başda dönme yavaş konuşma,
- Denge kaybı kalbin hızlı atması ve nefeste darlık.
- Nabızda yükselme batar şekilde göğüs ağrısı,
- Nadirde olsa kan tükürme görmede kayıp yaşama çift bulanık görme.
- Gözlerde şişkinlik depresyon kaşıntı
- yutma zorluğu ve ses kısıklığı yaşıyor iseniz.
Moderatör tarafında düzenlendi: