M misafir oyuncu Üye Üye 27 Mart 2015 #222 Üzülme cnm hayırlısı olsun inş önümüzdeki ay hamile kalırsın sen kaç aydır progestan kullanıyorsun.
S sevilçikk Yeni Üye Üye 27 Mart 2015 #223 İkinci ay bitti iste uc ay kullancam sinra igneyle yumurtaliklarini catlatcaklarmis
G gulguzeli83 Yeni Üye Üye 27 Mart 2015 #224 Uzulme canim Rabbim en kisa zmanda nasip eder insallah sana ve isteyen herkese.Canim klomen kullanıyorsun sen.bak onunda cok faydasi var bu ay onuda bir dene.ben klomen ve progestan kullandim.tavsiye ederim.yan etkisi yok.
Uzulme canim Rabbim en kisa zmanda nasip eder insallah sana ve isteyen herkese.Canim klomen kullanıyorsun sen.bak onunda cok faydasi var bu ay onuda bir dene.ben klomen ve progestan kullandim.tavsiye ederim.yan etkisi yok.
G gulguzeli83 Yeni Üye Üye 27 Mart 2015 #226 sevilçikk' Alıntı: Bisey sorucam ben tok karnina verdim kani farkeder mi Genişletmek için tıkla ... Yok canım bende tok karnina verdim.kac cikti değerin.
sevilçikk' Alıntı: Bisey sorucam ben tok karnina verdim kani farkeder mi Genişletmek için tıkla ... Yok canım bende tok karnina verdim.kac cikti değerin.
S sevilçikk Yeni Üye Üye 28 Mart 2015 #228 Malesef bugun adet oldum hamile degilim 🙁 cok.uzgunum olmuyo cocuk
M misafir oyuncu Üye Üye 28 Mart 2015 #229 Kaç aydır istiyosun üzülme hayirlisiyla hamile kalırsın inş.