Prezervatife bulaşan zevk sıvısı ile hamile kalınır mı ? Hamilemiyim ?
Prezervatife bulaşan zevk sıvısı ile hamile kalınır mı ? Hamilemiyim ? Merhabalar. Nisanın 10unda adet oldum genelde düzenli olurum bu zamana kadar en geç 32 günde oldum adetlerimi. Nisanın 24 ve 27sinde erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu. Prezervatif kullandık. Bir keresinde prezervatifi değiştiriyorduk prezervatifi değiştirirken prnisin üstündeki zevk suyu yeni prezervatife bulaşmış olabilir mi? Ben daha sonra mayıs adetimi 8 mayıs gibi bekliyordum ama malesef gelmedi . Daha sonra 16 mayısta geldi yani 35 36 gün sonra geldi nisan adetimden.
Bu zamana kadar asla böyle bir gecikmem olmadığından çok endişelendim.Adetim normal ağrılı geçti normalde 5 gün sürer ama bugün 5. Gün ve hiç gelmedi bir iki lekeden başka. Bu yüzden de endişeleniyorum. Her ihtimali düşündüm acaba prezervatifin üstünde zevk suyu kalmış olabilir mi? Bir de sevgilim eli ile tatmin ederken elinde zevk suyu kalsa bu da hamileliğe yol açabilir mi? İlişkiden önce hep sildim ellerini kuru peçeteyle. Ama tam olarak silememiş olabşlir miyim? Çok endişeliyim cevaplarınız benim için çok değerli
Bu zamana kadar asla böyle bir gecikmem olmadığından çok endişelendim.Adetim normal ağrılı geçti normalde 5 gün sürer ama bugün 5. Gün ve hiç gelmedi bir iki lekeden başka. Bu yüzden de endişeleniyorum. Her ihtimali düşündüm acaba prezervatifin üstünde zevk suyu kalmış olabilir mi? Bir de sevgilim eli ile tatmin ederken elinde zevk suyu kalsa bu da hamileliğe yol açabilir mi? İlişkiden önce hep sildim ellerini kuru peçeteyle. Ama tam olarak silememiş olabşlir miyim? Çok endişeliyim cevaplarınız benim için çok değerli