E ezgi.cnr Yeni Üye Üye 25 Ocak 2017 #1 Preseed jel kullananlar hamile kalanlar var mı Preseed jel kullananlar hamile kalanlar var mı Kızlar preseed jelin pembe kutusunu kullanıp hamile kalanlar var mı ? bende kullanmayı düşünüyorum acaba aranızda bunu kullanıp ta hamile kalanlar oldu mu bana neler tavsiye ediyorsunuz tşk Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Ekim 2020
Preseed jel kullananlar hamile kalanlar var mı Kızlar preseed jelin pembe kutusunu kullanıp hamile kalanlar var mı ? bende kullanmayı düşünüyorum acaba aranızda bunu kullanıp ta hamile kalanlar oldu mu bana neler tavsiye ediyorsunuz tşk
Melis ank Aktif Üye Üye 26 Ocak 2017 #2 preseedin pembesi diğeriyle aynı etkiyi yapmıyormuki? pembesinin özelliği nedir?
E ezgi.cnr Yeni Üye Üye 26 Ocak 2017 #3 Melis ank' Alıntı: preseedin pembesi diğeriyle aynı etkiyi yapmıyormuki? pembesinin özelliği nedir? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kutu rengi farklı olunca merak ettim acaba ikisini birbirinden ayıran özelliqi war mıdır diye
Melis ank' Alıntı: preseedin pembesi diğeriyle aynı etkiyi yapmıyormuki? pembesinin özelliği nedir? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kutu rengi farklı olunca merak ettim acaba ikisini birbirinden ayıran özelliqi war mıdır diye