M Misafir Melek Forum Okuru 12 Ekim 2010 #22 polis eşi olmaktan gurur duyuyorum rabbim eşimi başımdan eksik etmesin
suCre Daimi Üye Üye 12 Ekim 2010 #23 ee ben burayı yeni gördüm bende polis eşiyimm...ama kimse yokmuş...
emine_büşra Yeni Üye Üye 18 Aralık 2011 #24 uzun zamandır kimse yazmamış neyse bende polis eşiyim bu aralar sıkıntılı işleri ama allah tüm polislerin ve eşimin yardımcısı olsun
uzun zamandır kimse yazmamış neyse bende polis eşiyim bu aralar sıkıntılı işleri ama allah tüm polislerin ve eşimin yardımcısı olsun
nesli__kaan Yeni Üye Üye 29 Mart 2012 #25 kımse yokmuuuu bende polıs esıyım arada bakın buraya ama yaa
gonca 16 Daimi Üye Üye 4 Nisan 2012 #26 bende polis eşiyim ve polisleri çok seviyorum.polis karşıtı olan insanlarada sinir oluyorum.millet polisi sevmez ama ........ sıkıştımıda nedense hemen polisi ararlar 😀
bende polis eşiyim ve polisleri çok seviyorum.polis karşıtı olan insanlarada sinir oluyorum.millet polisi sevmez ama ........ sıkıştımıda nedense hemen polisi ararlar 😀