*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Pkk lıların kahraman gibi karşılanmasını şiddetle kınıyorum!!!
Aslında bu konu üzerinde yazılıp çizilecek bir çok şey ama ben sinirlendimmi arkadaşlar dilimin ayarını pek bulamıyorum
İnanılmaz sinirli ve öfkeliyim
Bizler aynı toprak aynı vatan üzerinde farklı dil,din,ırka mensup kişileri barındıran ve aynı bayrağın altında yaşayan insanlarız Asla şimdiye kadar bu konularda insan ayırt etmedim amaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Şehidimin kanını döken bu ülkeyi bölmeye çalışan kardeşi kardeşe düşman eden bu zihniyetleri ve buna öncülük eden herkesi şiddetle kınıyorum
Pkklıların bir zafer kazanmış edasıyla coşkulu bir şekilde karşılanmasını şiddetle kınıyorum!!!!
Buna göz yuman baştan sonra yetkili olan herkesi şiddetle kınıyorum!!!!!!!!!!
Şehidimin kanı yerde kalmayacak
Bu ülke asla bölünmeyecek gerekirse bende kanımın son damlasına kadar bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaya hazırım!!!
Bizim bir bayrağımız var o bayrakki şehitlerimin kanıyla bir karış toprağımızı bile gözünü kırpmadan feda eden atalarımın canıyla kanıyla elde edilmiş
Ay yıldızlı bayrağımı asla kimse değiştiremez!!!!!!!!!!
Olup bitenleri inanın büyük bir üzüntüyle izliyorum yazık çok yazık
Şehit ailelerine ve yakınlarını kimse düşünmüyormu onların bu manzara karşısında içlerinin nasıl yandığını nasıl acıdığını kimse düşünmüyormu?
Şehitlerimin katillerine birde madalyamı vereceksiniz!!!!!!!
Şehitlerimin katillerini karşılayanlara ve karşılatanlara bir kez daha yazıklar olsun!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
İnanılmaz sinirli ve öfkeliyim
Bizler aynı toprak aynı vatan üzerinde farklı dil,din,ırka mensup kişileri barındıran ve aynı bayrağın altında yaşayan insanlarız Asla şimdiye kadar bu konularda insan ayırt etmedim amaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Şehidimin kanını döken bu ülkeyi bölmeye çalışan kardeşi kardeşe düşman eden bu zihniyetleri ve buna öncülük eden herkesi şiddetle kınıyorum
Pkklıların bir zafer kazanmış edasıyla coşkulu bir şekilde karşılanmasını şiddetle kınıyorum!!!!
Buna göz yuman baştan sonra yetkili olan herkesi şiddetle kınıyorum!!!!!!!!!!
Şehidimin kanı yerde kalmayacak
Bu ülke asla bölünmeyecek gerekirse bende kanımın son damlasına kadar bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaya hazırım!!!
Bizim bir bayrağımız var o bayrakki şehitlerimin kanıyla bir karış toprağımızı bile gözünü kırpmadan feda eden atalarımın canıyla kanıyla elde edilmiş
Ay yıldızlı bayrağımı asla kimse değiştiremez!!!!!!!!!!
Olup bitenleri inanın büyük bir üzüntüyle izliyorum yazık çok yazık
Şehit ailelerine ve yakınlarını kimse düşünmüyormu onların bu manzara karşısında içlerinin nasıl yandığını nasıl acıdığını kimse düşünmüyormu?
Şehitlerimin katillerine birde madalyamı vereceksiniz!!!!!!!
Şehitlerimin katillerini karşılayanlara ve karşılatanlara bir kez daha yazıklar olsun!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!