:osqe: Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #1 Pişmaniye rüyada pişmaniye yemek rüyada rüya tabirleri görmek almak yolcuLuk yaparken dinlenme tesislerinden alınıp gidecegin yere hediye götürme 🙂 cok sevDiğim tatLı
rüyada pişmaniye yemek rüyada rüya tabirleri görmek almak yolcuLuk yaparken dinlenme tesislerinden alınıp gidecegin yere hediye götürme 🙂 cok sevDiğim tatLı
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 2 Eylül 2010 #2 pişmaniye denilince cok büyük hayranı oldugum kemal sunal gelirrr.....
yarennnnnnn Hamiş Melek 29 Aralık 2010 #7 kakaolusunu severim ....hep ünvden tatile gelirken evdekilere getirirdim....
pink41 Yeni Üye Üye 9 Ocak 2011 #8 yarennnnnnn' Alıntı: kakaolusunu severim ....hep ünvden tatile gelirken evdekilere getirirdim.... Genişletmek için tıkla ... bende evden ünv ye giderken arkadaşlara götürürdüm .yol arkadaşım... o....
yarennnnnnn' Alıntı: kakaolusunu severim ....hep ünvden tatile gelirken evdekilere getirirdim.... Genişletmek için tıkla ... bende evden ünv ye giderken arkadaşlara götürürdüm .yol arkadaşım... o....
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 24 Ocak 2011 #9 Ayyyy ben küçükken çok korkuyodum pişmaniyeden artık ne görüyosam onu ak sakallı dede filanmı acaba şimdi tadını çıkardığım bi tatlı ama Bi yiyen pişman bi de yemiyen ona göre buda bizim meleklere afiyet olsun
Ayyyy ben küçükken çok korkuyodum pişmaniyeden artık ne görüyosam onu ak sakallı dede filanmı acaba şimdi tadını çıkardığım bi tatlı ama Bi yiyen pişman bi de yemiyen ona göre buda bizim meleklere afiyet olsun