Peynirli kabak püresi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Peynirli kabak püresi
kabak püresi kabak püre püresi tarifi puresi
Hazırlanışı:
Kabakları yıkayıp üzerlerini kazıyın. Halka halka dilimleyip buharda haşlayın ve blenderle ezerek püre haline getirin. Kabak püresini bir kaba alıp orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Peynir ve zeytinyağını ekleyip tekrar blenderle karıştırın. Vakumlayarak saklayıp bebeğinizin beslenme saatinde açarak yedirin.

Püf noktaları:
" Ek mamalara başladığınızda meyve-sebze pürelerini, sebze çorbalarını blenderden geçirirseniz bebeğiniz damağına parçacıklar gelmeyeceği için kolayca yutacaktır ve sindirimi de kolay olur.
" Peynirin tuzunu almak için 1 gece suda bekletin.
 
Ce: Peynirli kabak püresi

bunu bizde yiyebilirmiyiz
neyse annesi şara'ya hazırlarsa bende arada yerim bundan
tarifini verecemde😀
emeğine sağlık