zuzumm_ Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #1 Perde Modelleri Bir evin olmazsa olmazlarından biri perdelerdir.Perdeler sadece dışardan gelen görüntüyü kapatmak için kullanılmaz bazende bi aksesuar gibi kullanılır.İşte sizlere birkaç perde modelleri..
Bir evin olmazsa olmazlarından biri perdelerdir.Perdeler sadece dışardan gelen görüntüyü kapatmak için kullanılmaz bazende bi aksesuar gibi kullanılır.İşte sizlere birkaç perde modelleri..
M Misafir Forum Okuru 25 Şubat 2011 #2 Eve cıvıl cıvıl bir hava katar bu perdeler 🙂)) Zevkli paylaşımın için tşkler birtanem🙂
zuzumm_ Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #3 RüYaM' Alıntı: Eve cıvıl cıvıl bir hava katar bu perdeler 🙂)) Zevkli paylaşımın için tşkler birtanem🙂 Genişletmek için tıkla ... rica ederim balım
RüYaM' Alıntı: Eve cıvıl cıvıl bir hava katar bu perdeler 🙂)) Zevkli paylaşımın için tşkler birtanem🙂 Genişletmek için tıkla ... rica ederim balım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 25 Şubat 2011 #4 Bu çok hoş bir modelmiş canım bunu çok beğendim ellerine sağlık 🙂
zuzumm_ Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #5 *Gizemli Kıs*' Alıntı: Bu çok hoş bir modelmiş canım bunu çok beğendim ellerine sağlık 🙂 Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim tatlım 🙂
*Gizemli Kıs*' Alıntı: Bu çok hoş bir modelmiş canım bunu çok beğendim ellerine sağlık 🙂 Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim tatlım 🙂