MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Ekim 2009 #1 pearlheart nice senelere Canım benim doğum günün kutlu olsun nice senelere🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Ekim 2009 #2 Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice mutlu yıllara.. Buda benim sana doğum günü hediyem.. Umarım beğenirsin canım... Buda doğum günü pasta, inşallah bizlerlede paylaşırsın.. mmm çok güzel görünüyorrrrr ... Ellerime sağlık 😀
Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice mutlu yıllara.. Buda benim sana doğum günü hediyem.. Umarım beğenirsin canım... Buda doğum günü pasta, inşallah bizlerlede paylaşırsın.. mmm çok güzel görünüyorrrrr ... Ellerime sağlık 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Ekim 2009 #5 Doğum günün kutlu olsun pearlheart 🙂 Nice mutlu sağlıklı yaşlara 🙂
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 9 Ekim 2009 #7 çok çok çooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim canım melişlerim......sizi çoook seviyorm......hepinizi kocamannnnnn öpüyorum.......emeğinize ellerinize sağlık...🙂iyi ki doğup burayı tanıyıp sizinle arkadaş olmuşumm....çokkkkkkk mutluyummmm🙂
çok çok çooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim canım melişlerim......sizi çoook seviyorm......hepinizi kocamannnnnn öpüyorum.......emeğinize ellerinize sağlık...🙂iyi ki doğup burayı tanıyıp sizinle arkadaş olmuşumm....çokkkkkkk mutluyummmm🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 9 Ekim 2009 #8 canım bu pastan afiyet olsun URL=http://img136.imageshack.us/i/sevilekartfikrimyokrb9.jpg/] [/URL]