Parmaktaki nasıra ne iyi gelir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aysel44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

Aysel44

Forum Okuru
Parmaktaki nasıra ne iyi gelir
Parmaktaki nasıra ne iyi gelir doğal bitkisel çözüm

Merhaba ,
Çalışıyorum ve her gün en az 3 km. yürüyorum ve topuklu ayakkabı giyiyorum ta ki ayak parmağımda nasır çıkana kadar şimdi topukludan mecburen vazgeçtim düz yumuşak tabanlı ayakkabı giyiyorum. Ayak parmağımdaki nasır için de doktora gitmek istemedim . ben evde özellikle banyo yaptığım da topuk taşı ile törpülüyorum düzelir gibi oluyor ama sonra yine aynı yer de sert tabaka oluşuyor . Doğal bir çözümü bitkisel bir tedavisi varsa yazar mısınız.

Merhaba Aysel

Evet aynen dediğin gibi kadınların hem şık olması hem de ayaklara o topuklu ayakkabıların giyilmesi lazım değil mi 🙂 sonra da ayaklarımız da nasır ,şekil bozukluğu oluyor ne yapalım hem şık hem sağlıklı olacağız değil mi. Şimdi ayak parmağında olan nasır için sana bir kaç önerim olacak ; banyo yaptığında ılık suyla yumuşatıp ponza "topuk taşıyla" ya da topuk törpüsüyle törpülemen lazım ki sen yaptığını söyledin. Ayaklarını hafif nemli tutmalısın bunun için nemlendirici krem kullanabilirsin. Parmağındaki nasır için de " ananas kabuğu" öneriyorum. Ananas kabuğunu kesiyor parmağının nasırlı bölgesine ince bir bez ya da sargı bezi yardımıyla bağlıyorsun. Parmağında gün boyu kalsın bunu 2-3 defa tekrarladığında nasırın kökünden ayrılıp düştüğünü göreceksin doğal bitkisel çözümü nasırın en kolay en basit çözümü budur diyebilirim.