MEÇHUL Daimi Üye Üye 29 Aralık 2009 #1 Paranızı nelere harcıyorsunuz? Sevili melekler;çalışıp kazandığınız para yada eşinizin yada babanızın kazandığı parayı nelere harcadığınızı daha doğrusu en çok neye harcadığınızı düşündünüz mü hiç???Bence düşünenleriniz vardır.Peki düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız?Hadi bakalım görelim anketimize katılanları🙂🙂
Sevili melekler;çalışıp kazandığınız para yada eşinizin yada babanızın kazandığı parayı nelere harcadığınızı daha doğrusu en çok neye harcadığınızı düşündünüz mü hiç???Bence düşünenleriniz vardır.Peki düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız?Hadi bakalım görelim anketimize katılanları🙂🙂
LAMİYA Aktif Üye Üye 29 Aralık 2009 #2 ilk cevabı benden olsun valla ben gereksiz para harcmadığımı düşünüyorum genelde ev ihtiyaçlarına harcarım tabii ıvırzıvıra harcadığımda olur
ilk cevabı benden olsun valla ben gereksiz para harcmadığımı düşünüyorum genelde ev ihtiyaçlarına harcarım tabii ıvırzıvıra harcadığımda olur
Dj Aşık Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #3 malaesef benimde bazen ıvırzıvıra harcadıgım oluyo ama normalde dikkatliyim
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #4 bende öyle ev ıhtıyacına harcıyorum valla.eger kenara bıyere ayırabılırsek gıdecek yerı yoksa yanı giyime ve eglenceye ayırabılıyoruz
bende öyle ev ıhtıyacına harcıyorum valla.eger kenara bıyere ayırabılırsek gıdecek yerı yoksa yanı giyime ve eglenceye ayırabılıyoruz
AyYuzlu Daimi Üye Üye 29 Aralık 2009 #5 valla biz eşimin ailesiye yaşadıgımız icin ev ihtiyaclarına ama kenarada ayırışız tabi ne olur ne olmaz diye
valla biz eşimin ailesiye yaşadıgımız icin ev ihtiyaclarına ama kenarada ayırışız tabi ne olur ne olmaz diye