Sevgilimle buluşmaya geç kaldığım için alelacela giyinip dışarı çıktım. Çarşıya indiğimde her zaman gittiğimiz pastaneye doğru hızla yürüdüm. İçeri girdiğimdeyse karşılaştığım manzara çok sevimliydi: Biricik aşkım, masaya oturmuş elinde bir kaç uçan balonla bana gülümsüyordu...
Sevgilimle buluşmaya geç kaldığım için alelacela giyinip dışarı çıktım. Çarşıya indiğimde her zaman gittiğimiz pastaneye doğru hızla yürüdüm. İçeri girdiğimdeyse karşılaştığım manzara çok sevimliydi: Biricik aşkım, masaya oturmuş elinde bir kaç uçan balonla bana gülümsüyordu...
Sevgilimin iç donu gözüküyordu ama ona çaktırmadım 😀.Bana kocamannnn bi süpriz yaptı o bıyıklı yüzüyle beni ilk önce öptüüü sonrada koccaman bi hediye verdi bana akşam yemeği yedik birlikte o kendine bir şehriye ısmarladı bende çorbaları geçip direk yemekten başladım kendime bir çinekop söyledim 😀
( üsttekinde öğlesine yapı vereyim barii 😀
gökyüzünde kalp şeklinde bulutlar vardı pencereyi bi açtım havadaki aşk kokusu içeriye doldu bir an uykum geldi)
pardon 4 kelimeyi verememişim Sevgilimin iç donu gözüküyordu ama ona çaktırmadım 😀.Bana kocamannnn bi süpriz yaptı o bıyıklı yüzüyle beni ilk önce öptüüü sonrada koccaman bi hediye verdi bana akşam yemeği yedik birlikte o kendine bir şehriye ısmarladı bende çorbaları geçip direk yemekten başladım kendime bir çinekop söyledim 😀
Radyoda çalmaya başlayan o tanıdık şarkı, okuduğum romanı kenara koyup eski günlerime gitmeme sebep olmuştu. Hayatımın en güzel, en sevgi dolu en tasasız günlerine... Neşeyle koşuşturduğum çocukluk anılarım şimdi gözlerimin önünde can çekiyor gibi...
Birpazar günü aşağı çöp dökmeye inmiştim.Hemen döküp çıkıyım diye acele acele merdivenlerden iniyordum.Tam bu sırada geveze komşum kapıyı açmasın mı.Aha dedim radara yakalandım,şimdi bu susmak bilmezde en az 1 saati gözden çıkarmıştım. Bu başladı,geçenlerde ördek almış bizimki onu pişirdim ama eti bir sertmiş ne sen sor ne ben söyleyim diye..
hava-su-toprak-tahta
Tahtaların arasına oturmuştu oduncu... Elindeki sürahiden kanasıya suyunu içiyordu. Koluyla ağzını silip etrafa bakındı ve derin bir nefes aldı. Havada yağmur bulutları dolanıyordu. Şurada oturup doyasıya ıslanmak ve toprağın kokusunu içine çekmeyi çok isterdi. Ancak odunları bir an önce içeri taşımalıydı.