papatya57 Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #1 papatyadan sevgilerle merhaba ben arzu aranıza yeni katıldım sayılır giresunda yaşıyorum 7 yıldır evliyim bir oğlum var adı poyraz🙂 aslen erzincanlıyım bu forumda güzel arkadaşlıklar kurmak isterim hepinize sevgiler:annem:
merhaba ben arzu aranıza yeni katıldım sayılır giresunda yaşıyorum 7 yıldır evliyim bir oğlum var adı poyraz🙂 aslen erzincanlıyım bu forumda güzel arkadaşlıklar kurmak isterim hepinize sevgiler:annem:
kaprisli Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #2 Cevap: papatyadan sevgilerle hoşgeldin aramıza arzu doğru yerdesin 🙂
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #3 Cevap: papatyadan sevgilerle hg arzu güzel dostluklar kurman dileğiyle.. 😱yy: keyifli forumlar ..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #6 Cevap: papatyadan sevgilerle Hoşgeldin tatlım aramıza.Keyifli forum ve güzel arkadaşlıklar diliyorum🙂🙂
Cevap: papatyadan sevgilerle Hoşgeldin tatlım aramıza.Keyifli forum ve güzel arkadaşlıklar diliyorum🙂🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #7 Cevap: papatyadan sevgilerle Hoş geldin aramıza şekerim:En güzel dostlukları burada bulacağına emin ol 🙂
Cevap: papatyadan sevgilerle Hoş geldin aramıza şekerim:En güzel dostlukları burada bulacağına emin ol 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #8 Cevap: papatyadan sevgilerle Hoşgeldin Arzu🙂 Keyifli forumlar dilerim 🙂