Özel Tarot Falı bakıyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Canım ben ayrılık görmüyorum bu ilişkinin sonunda. Önündeki yol uzundur. Herşeyin çok çabuk olmasını bekleme. Gücünü kaybettiğinin farkındamısın.. Tüm iş sana düşüyor yine. Ona gerekli huzuru sen sağlayacaksın. Sana karşı boş değil. Önünüzdeki süreci yüksek moralle götürmeye çalış. Bu ilişkiyi derleyip toplayan tamir eden sen olacaksın.
Gereksiz tartışmalardan uzak dur. Hakkın olan ayağına gelecek. Sana düşen hemen kendini toparlamak ve bu ilişkiye sevgi vererek yola koyulmak..

Canım böyle şeylerle moralini neden bozuyorsun. Bak bu tutumun çok yanlış. İyi şeyler olacaksada gözün görmesse mutlu olamazsınki. O yüzden kendini bir toparla..Ben senin rahatsız olacağın herhangi bir durum görmedim.

Canım öncelikle ağzına geleni söyleme huyundan vazgeç. Tatlı dille güler yüzle yaptıracağın şeyleri bu amosferde elbette yaptıramazsın..
Gurur meselesi gördüğün şeyleride çok dile getirme.. Hava yumuşadıktan sonra sakin sakin haklı olduğunu söylersin. Bu tavsiyeler bile biraz değişiklik yapacak sizde.

Kartlarda öncelikle eşinin yanında olmasını tavsiye ediyor. Bu sorunlar yüzünden bence onunla artışma ortamlarına girme.. Yüzyüze olmadığınız için ikinizde birbirinizi anlayamıyorsunuz..
Beklediğin atma için zaman var. Ama beklediğine değecek bence. O yüzden sana sabırlı olmanı tavsiye ediyorum. Sürekli tartışma havasında olursanız elbette yabancılaşırsınız.. O yüzden bu atmosferi fazla uzatma ve güzel bir iletişimle sevginizi kuvvatlendirmeye bak. Bu özlem asıl bu ortamda daha değerli olacak. Allah yardımcın olsun canım.

canım benım cok sagol emegıne ellerıne ve dılıne saglık tesekkur ederım....

Abla bu kafami karistiran seylerden dolayi kendimi toparlayamioyorum bile olmuyor herdefasinda sorun ediyorum kendime. Iyi seyler olacagindan da pek ümitli degilim, sanki simdi bana karsi bukadar iyi ileride degisir korkusu var icimde...

Rahtsiz olacagin herangi bir durum görmedim derken?? Yani bu dogru kisimidir?

Handancım sana çok teşekkür ediyorum.inşallah sabrın sonu selamet diyebiliriz bizde.umuyorum bi an önce gerçekleşir.
Sanada hayatta başarılar Allah yolunu acık etsin ve seni utandırmasın işallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...