Sevgili Handan ablacim,
daha önce de bu konu icin seni rahtsiz etmisdim ama hala cok kararsizim ve dogru mu yapiyorum diye emin degilim. Görüstügüm oglan isi olan iyi biri ama benim git gellerim cok fazla bir tamam diyorum olacak bir vaz geciyorum, illada ask olamsi gerekmiyor bir evililig baslatmak icin eskiden kim kimi taniyip evleniyordu ki...bu düsünce beni okadar cok kararsizliga itiyor ki napacagimi sasdim. Biran önce bi karar vermem gerekiyor cünki yaza nisan olma ihtimali var benim bu git gellerimden dolayi daha aileden kimsenin haberi yok.
Ben senden bugün sadece kartlara bakmana rica etmicem lütfen kendi düsüncelerini de söylermisin bana benim icin cok önemli senin bu konu hakinda düsüncelerin. Daha öncede belirtdigim gibi cok iyi beni kirmayan bir dedigimi iki etmeyen bir kisi, neden bu kararsizlik var bende???
Kartlar ve senin hislerin ne diyor sence bu dogru kisi mi, ileride sevebilecegim mi? Yoksa birakmam mi gerekiyor ve ileride askik olacagim bir kisi mi cikacak karsima? Ve bu yil icin nisan gözüküyor mu veya seneye evlilik?
Benim dogum tarihim 15 eylül 1986 basak burcuyum, onunkini daha önce yanlis vermisim dogum tarihi 6 mayis 1983 boga burcu.
Seni böyle birsey icin tekrar rahtsiz etdigim icin özür dilerim, biliyorum yogunsun umarim kizmiyorsun bana...
simdiden cok tsk ederim verecegin cevap icin...