Özel Tarot Falı bakıyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bazı şeyleri çok düşünüyorsun.. Yatarken bunları düşünüp iyice psikolojini bozma. Karşı tarafın elini kolunu bağlayan meseleler var. Bunları çözmeside zaman alacağa benziyor.
Özellikle paraya bağlı bir sorununuzu halledeceğiniz, sonra düzeleceğiniz görülüyor. Sorunlar ilişkinizi etkiliyor olabilir. Bunun için acele etmemeni öneriyorum.. Seninle ilgili düşünceleri var. Ama gerçekten zamana ihtiyacı var.

Canım üzüntünü anlıyorum ama yüzünü güldür diyorum. gelecek güzel çıktı. Yeterki sen bu dönemlerde dişini sık.. Akıllı ol ve akıllı davran. Kazançlı olan siz olacaksınız..

Eşinin sana sevgisi var. SEn ona dahada iyi davranarak onu mahcup et.. Öyle bir zaman gelecekki senin ona yaptıkların yüzünden bazı insanlara resti çekecek..

İyi ve yapıcı ol bu dönem. şans seninle birlikte. Dualarımda seninle.

merhaba handanca benim içinde açılımda bulunurmusun lütfen ben 12 nisan-koç eşim 29 ekim-akrep..şimdiden tşkler.

Sorunlar dışında genel açılım şimdilik yapmıyoruz canım.. Özellikle sorunları olan arkadaşlara kalan zamanımı ayırmak istiyorum. anlayışlı olacağını düşünüyorum..

Sorunları olan arkadaşlarımız için bu bölümü açtım canım. genel açılım malesef yapamıyoruz.

Yapılan bir hatanın tekrar yapıldığını gösteriyor kart. Yanlış yaptığın yada uyguladığın bir şey var. Sana sonunda mutluluk görünüyor..
Kendine güven vede cesaretli ol..
Sevgini güçlendirmeye onu etkilemeye vede şımartmaya bak. gerisi kendiliğinden gelecek.

Senin açından olumlu olaylar olacak.

Gelsede mücadele olacak diyor kartlar. Zafer seni sevindirmesin.. Emeklerin yine hüsrana dönüşebilir.
Kart yeni bir girişim içinde olmanı istiyor. Gerisi sana kalmış.. Bu şekilde Taviz veren hep sen olursun.
yorumunuz için teşekkkürler ama ne olumlu nede olumsuz bişe olmuş bende zaten önümdeki hayatımda bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum sadece ondan bana gelecek olan tek bi telefona bekliyorum o konuşma olacakmı olmayacakmı diyede merak ediyorum ama gelcekmi gelmicekmi anlayamadım

slm

slm handanca 1970 doğumluyum aslan burcuyum sevdiğim 1960 balık burcu çok karışık şeyler yaşıyorum ve çok allak bullak oldum onunla ileriye yönelik bişeyler yaşayacakmıyım çünki bu benim 2 evliliğim çok zor ve kötü bi evlilikten çıktım çok sıkıntılarım var bu ilişkide bana sıkıntı verecekse hi
ç
gerek yok ne olur bana yardım et lütfen

Handancam merhabalar.ben de baktırmak istiyorum tarot açılımı, ben terazi sevdiğim de terazi. bizi neler bekliyor evlilik olur mu bu ilişki , yani evliliğe gider mi?
çok çok teşekkürler, güneşli günler diliyorum

O kadar açık yazmışımki... Bu ilişkiye tekrar başlamayı düşünüyorsan sonu hüsran demişim.
Telefon gelsede ne değişecek?? Olacakları bile bile lades diyeceksen oda senin bileceğin bi iş tabiki. Şansın açık olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...