Handancam sanki içime doğmuş gibi baktım gelmişsin..inan yönlendirmene çok ihtiyacım var..3 yıllık ilişkim var..ve birbirimizi çok seviyoruz..duygularımız çok yoğun ve derin..ancak ilişkimiz süresince sürekli alttan alan taraf ben olduğum için şu bir ay içinde çok gelgit yaşadım..ve sanki yoruldum gibi..ama çokta seviyorum..ve geçen hafta bir mesaj attım bir daha görüşmeyelim diye..ortada birşey yokken..ve şuan görüşmüyoruz..bu kadar emek vermişken niye böyle birşey yaptım bilmiyorum..sevgim azalmadı aksine ikimizde hergeçen gün daha çok yakınlaşıyoruz..ancak idaresi çok zor bir insan..çevresindeki herkesin sorumluluğunu üstüne alıyor..başında bir sürü sıkıntı oluyor..özgürlüğüne de çok düşkün...ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum handancam, onu özlüyorum..ama içimde biraz ara ver diyor..aldığım karar doğru mu handancam, ne yapmam gerekir?..inanın birbirize çok yakışıyoruz ve çok uyumluyuz..sıkıntıları geçecek mi? nedense bu ilişkiden çok olumluyum..ama bitiren tarafta ben oldum..ne yapacağım ?
ben 19 Eylül 1974 doğumluyum..başak burcuyum..sevdiğim 22 kasım 1969. bazen yay bazen akrep deniliyor...
handancam genel olarak olumlu bir dönemdeyim..etrafımdaki insanlar neşemden pırıltımdan etkileniyorlar..ama özel hayatımda böylesi bir durumu yaratmam neden kaynaklandı , beni çok üzdü..
içimi dökmüş oldum handancam, sizinle konuşmak, sizden öneri almak içimi rahatlatıyor..bakmazsanız bile canınız sağolsun..inanın olumlu yorum eklemeniz güç veriyor..ferahlatıyor..şuan yazarken bile o kadar tatlı bir esinti hissettim ki..ve sizin yazdıklarınızdan..bana ihtiyacı olan insanlar var demişsiniz..onu okumak bile içimi o kadar ferahlattı ki..bir yerlerde bizi düşünen bizim iyi olmamızı isteyen harika bir kalp var..bu bile iyi olmam için, mutlu olmam için güzelll bir sebep🙂
çok çok teşekkür ederimmmmm 🙂