M Misafir Melek Forum Okuru 6 Mart 2010 #22 arkdşlar bu falın dewamıda war güne göre 🙂 pazrtesi: yeni bir haber salı : hediye çarşamba: merak perşembe:ilanı aşk cuma: keder ctesi:bir işin sona ermesi pazar: mükemmel bir kuwwet(destek)
arkdşlar bu falın dewamıda war güne göre 🙂 pazrtesi: yeni bir haber salı : hediye çarşamba: merak perşembe:ilanı aşk cuma: keder ctesi:bir işin sona ermesi pazar: mükemmel bir kuwwet(destek)
Q Qizilgul Forum Okuru 25 Haziran 2013 #25 aslinda ben bunu bir arkadasimin defterinde gormusdum ama gunler farkliydi ve daha fazlaydi mesela ne olucak? sevinc.size ne yakisior?mavi renk.sizinle ilgili ne dusunuyorlar?cok guzel.sizde en cok sevilen sey nedir?gozleriniz.boyle gormustum
aslinda ben bunu bir arkadasimin defterinde gormusdum ama gunler farkliydi ve daha fazlaydi mesela ne olucak? sevinc.size ne yakisior?mavi renk.sizinle ilgili ne dusunuyorlar?cok guzel.sizde en cok sevilen sey nedir?gozleriniz.boyle gormustum
Melis ank Aktif Üye Üye 9 Ağustos 2017 #29 Tövbe yarabbi tövbe .. Daha neler muayyen günüyle de falmı bakılırmış.. İyice insanlar tozutmuş vallahi nelerden medet umulmuş.
Tövbe yarabbi tövbe .. Daha neler muayyen günüyle de falmı bakılırmış.. İyice insanlar tozutmuş vallahi nelerden medet umulmuş.
M Melek yüzlü Forum Okuru 17 Ocak 2018 #30 19 isteneceksin bende oldum demekki beni istemeye gelecekler galiba