sementha Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #4 Cevap: öylesine güzeller ki........ çocukluk..saf olmak demek...çocukluk...dünyayı takmamak ..utanmadan ağlamak demek...
Cevap: öylesine güzeller ki........ çocukluk..saf olmak demek...çocukluk...dünyayı takmamak ..utanmadan ağlamak demek...
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #5 Cevap: öylesine güzeller ki........ cok tesekur ederim canim gunumu aydinlattin bu guzelliklerle
sementha Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #6 Cevap: öylesine güzeller ki........ nisan yagmuru' Alıntı: cok tesekur ederim canim gunumu aydinlattin bu guzelliklerle Genişletmek için tıkla ... ne mutlu bana ozaman cnmcm....
Cevap: öylesine güzeller ki........ nisan yagmuru' Alıntı: cok tesekur ederim canim gunumu aydinlattin bu guzelliklerle Genişletmek için tıkla ... ne mutlu bana ozaman cnmcm....
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 21 Temmuz 2008 #7 Cevap: öylesine güzeller ki........ ya masallah demekten agzım yoruldu...ya bende istıom😀 emegıne saglık
Cevap: öylesine güzeller ki........ ya masallah demekten agzım yoruldu...ya bende istıom😀 emegıne saglık
Bonita Yeni Üye Üye 21 Temmuz 2008 #8 Cevap: öylesine güzeller ki........ bende tekrardan çoçuk olmak istiyorum ne güzeller hayat onlar için bir oyundan ibaret çoçuklugumu bana geri verin 🙂 emegine saglık ablam
Cevap: öylesine güzeller ki........ bende tekrardan çoçuk olmak istiyorum ne güzeller hayat onlar için bir oyundan ibaret çoçuklugumu bana geri verin 🙂 emegine saglık ablam
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2008 #9 Cevap: öylesine güzeller ki........ oyy oyyy yerim bunları ben ellerine sağlık
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Ağustos 2008 #10 Cevap: öylesine güzeller ki........ çok şirinler paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık