»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 2 Eylül 2009 #63 Kiz Tuqqce allah iyiligini versin 😀 o karikatür neydi öle ya haha valla senin yaninda insanin basina bisey gelmesin, valla kurtulus yok yani 😀 ayrica bunun icinde ayri tsk ederim fistigim
Kiz Tuqqce allah iyiligini versin 😀 o karikatür neydi öle ya haha valla senin yaninda insanin basina bisey gelmesin, valla kurtulus yok yani 😀 ayrica bunun icinde ayri tsk ederim fistigim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 2 Eylül 2009 #64 tugcekbr canim, ben aslinda daha özlem cekmiom 🙂 hic cekmedim aslinda, ismim ve eski nickim öslemimsin oldugu icin böyle bi köse actim 🙂 canim insallah seninde en kisa zmnda özlemin diner, ve arzu ettigin seylere kavusursun kösemi ugradigin icinde tsk ederim tatlim YINE BEKLERIM SIZI
tugcekbr canim, ben aslinda daha özlem cekmiom 🙂 hic cekmedim aslinda, ismim ve eski nickim öslemimsin oldugu icin böyle bi köse actim 🙂 canim insallah seninde en kisa zmnda özlemin diner, ve arzu ettigin seylere kavusursun kösemi ugradigin icinde tsk ederim tatlim YINE BEKLERIM SIZI
aSqimSin Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #65 Öncelikle köşemi sık sık ziyaret ettiğin için teşekkürler canım Özlem.. 🙁 Bir ay sonra ben de özlemi çok yakından tadıcam 🙁 Burası artık benim köşemdir. İlk önce tatlın canım ilk ziyaretlerim hep böyledir.
Öncelikle köşemi sık sık ziyaret ettiğin için teşekkürler canım Özlem.. 🙁 Bir ay sonra ben de özlemi çok yakından tadıcam 🙁 Burası artık benim köşemdir. İlk önce tatlın canım ilk ziyaretlerim hep böyledir.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 2 Eylül 2009 #67 TsK eDeRiM BiTTERIM 🙂🙂 BeNdE HeRzAmAn BeKLERIM 🙂🙂🙂 (mani gibi oldu)) 😀