turquoise Yeni Üye Üye 11 Mart 2010 #203 ben de özlemimi yazabilir miyim buraya.çocukluğumu çok özledim.o zamanlar da yalnızdım ama daha mutluydum
ben de özlemimi yazabilir miyim buraya.çocukluğumu çok özledim.o zamanlar da yalnızdım ama daha mutluydum
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Mart 2010 #206 süperyedili' Alıntı: ben de özlemimi yazabilir miyim buraya.çocukluğumu çok özledim.o zamanlar da yalnızdım ama daha mutluydum Genişletmek için tıkla ... Tabiki yazabilirsin canim 🙂 Sayfa seninmis gibi davran Allah yalnizligini giderecek insanlar cikarir karsina insallah 🙂
süperyedili' Alıntı: ben de özlemimi yazabilir miyim buraya.çocukluğumu çok özledim.o zamanlar da yalnızdım ama daha mutluydum Genişletmek için tıkla ... Tabiki yazabilirsin canim 🙂 Sayfa seninmis gibi davran Allah yalnizligini giderecek insanlar cikarir karsina insallah 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Mart 2010 #207 tuqqce' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sayfami ziyaret ettigin icin tskler tugcecim 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Mart 2010 #208 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Umarim Resimde oldugu gibidir canim 🙂 Saol Ziyaretin icin
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Umarim Resimde oldugu gibidir canim 🙂 Saol Ziyaretin icin