suCre Daimi Üye Üye 21 Ekim 2010 #1 örme babetler.. örme babet örme babetler babet modelleri yaa bunlar çok güzel nasıl yapıyolar bunları yada ben çok beceriksizim😀 Hayatta beceremem ama yapanlarında ellerine sağlık harika olmuşlar..
örme babet örme babetler babet modelleri yaa bunlar çok güzel nasıl yapıyolar bunları yada ben çok beceriksizim😀 Hayatta beceremem ama yapanlarında ellerine sağlık harika olmuşlar..
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #2 amanın gerçekten çok güzeller...aslında becerebilsen küçücük şeyler 2 günde bitirsin..keşke yapabilseydik...çok hoşlarmış
amanın gerçekten çok güzeller...aslında becerebilsen küçücük şeyler 2 günde bitirsin..keşke yapabilseydik...çok hoşlarmış
suCre Daimi Üye Üye 21 Ekim 2010 #3 @Kendi@' Alıntı: amanın gerçekten çok güzeller...aslında becerebilsen küçücük şeyler 2 günde bitirsin..keşke yapabilseydik...çok hoşlarmış Genişletmek için tıkla ... haklısın hamişim ama yokki yetenek falan😀
@Kendi@' Alıntı: amanın gerçekten çok güzeller...aslında becerebilsen küçücük şeyler 2 günde bitirsin..keşke yapabilseydik...çok hoşlarmış Genişletmek için tıkla ... haklısın hamişim ama yokki yetenek falan😀
sudembeyaz Daimi Üye Üye 21 Ekim 2010 #4 canımm sucremm ellerine sağlıkk hepsi çoook güzell keşke yapabilseydik bizde
meral042 Yeni Üye Üye 26 Kasım 2010 #9 arkadaşlar lüfen yapılışlarını yazrmısn çok hoşuma gitti ama yapamadım kaç ilmekle başlancak kaç numaralı şiş ullaılcak lütfennn🙁
arkadaşlar lüfen yapılışlarını yazrmısn çok hoşuma gitti ama yapamadım kaç ilmekle başlancak kaç numaralı şiş ullaılcak lütfennn🙁
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #10 eheheheheh ben biliyom ben biliyom nasıl yapıldığını bende yapıyom çünküüü pek severim örgü işlerini beceririmde ayol😀
eheheheheh ben biliyom ben biliyom nasıl yapıldığını bende yapıyom çünküüü pek severim örgü işlerini beceririmde ayol😀