PaSikA Yeni Üye Üye 3 Ekim 2009 #1 Örgüye Nasıl Yazı Yazılır? Örgülerinize yazı yazmak istiyorsunuz ve nasıl yapılacağını bilmiyorsanız üzülmeyin Pasika imdadınıza yetişti Buyrun size örgüye nasıl yazı yazılır resimli anlatımla
Örgülerinize yazı yazmak istiyorsunuz ve nasıl yapılacağını bilmiyorsanız üzülmeyin Pasika imdadınıza yetişti Buyrun size örgüye nasıl yazı yazılır resimli anlatımla
MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Ekim 2009 #2 Evet çok basit aslınd abende yapıyorum ördüğüm kazaklara bolerolara sonra söküyorum Deliyim işte😀ama bunu beğendim yaa baby falan bebeğim olursa ona yapıcam oğluk kazık akdar oldu bebek az gelioanlatım için teşekkürler pasii pasii
Evet çok basit aslınd abende yapıyorum ördüğüm kazaklara bolerolara sonra söküyorum Deliyim işte😀ama bunu beğendim yaa baby falan bebeğim olursa ona yapıcam oğluk kazık akdar oldu bebek az gelioanlatım için teşekkürler pasii pasii
T Tuğçe7777 Forum Okuru 24 Ocak 2014 #5 Ya ben bu işlemi bi türlü beceremedim ve fellik fellik her yerde nasıl yazabileceğimi arıyorum. Bi yardım edebilir misiniz lütfen ?
Ya ben bu işlemi bi türlü beceremedim ve fellik fellik her yerde nasıl yazabileceğimi arıyorum. Bi yardım edebilir misiniz lütfen ?