Üf üf üf yorumlara bak
🙂 Hele özellikle kocayı değiştir diyen zihniyetin, ne kullandığını merak ediyorum. Sahi ne kullanıyorsun gülüm sen
🙂))))) Şimdi hiç bir şeye takılmadan destek almayı deneyeceksin. Burada bir misafirin attığı en son yorumda zamana yayılması ile ilgili durum son derece doğru tespit. Pekii kocamla aram bozulmasın yeni evliyim bana kızmasın ne yapabilirim diye düşünüyor isen yapacağın şey basit. Rol yapacaksın. Bu rolün bir gün gerçek olacağını unutmayarak yapacaksın. İlişki sonrasında " bilmiyorum ateşler bastı uçtum vs vs " gibi cümleler kuracaksın. Zira orgazm .ir günde öğrenilecek birşey değil. Dolayısı ile ilişkiyide güzel tutmak için yalan söylemen gerekiyorsa rol yapman gerekiyorsa mutlaka yap.
Zaman içinde kesinlikle düzelecektir. Kayganlaştırıcılar rahatlama kremleri vs alabilirsin bun8un için kendi başına iş yapma doktorunla konuşabilirsinz. Bir kişi sormuş yaşını acı çekip çekmediğini onları da yazarsan sana ona göre birşeyler yazabilirim. Orgazmmmm dünyanın en güzel şeyidir öğrenince mrk etme değiştirmezsin eşini
🙂) Şaka şaka